Leandro Maeder  neve valószínűleg a legtöbbjüknek nem mond sokat, ugyanis alig van róla bármilyen információ az interneten. Ez a 32 éves férfi azonban a Szárnyas fejvadásszal a csúcsra jutott Rutger Hauer rokona. A színész sajnos nemrég hunyt el, unokája életét pedig  bár hatalmas titok övezi, a külseje vitathatatlanul lenyűgöző.

Az amerikai fotómodell néhány filmben is feltűnt már, de komoly szerep nem jutott neki, csupán szexiző srácként láthattuk egy-egy pillanat erejéig.

Karakteres, szigorú arcát nagyapja oldaláról holland, mellette olasz és svájci génegyütteseknek köszönheti. Feltehetően az anyanyelve is holland, ugyanis ezen a nyelven íródott rövidke Wikipedia-oldala is.

Maederről egyébként évek óta nincs hír. Nincs visszaigazolt Instagram profilja, és Twitter fiókján is 2012-ben írta utolsó bejegyzését. Körülbelül ez az az év, amikor utoljára hallhattunk felőle, és hogy azóta hová tűnt, nem tudni. Még az erre vonatkozó keresésekre sem igen érkezik találat, ami meglehetősen különös az internet mai elérhetőségeit tekintve.

431
597