Többek között a fenti és az alábbi fotó a nemhivatalos bizonyíték arra, hogy Nicole Scherzingernek új szerelme van. Bár a pár hivatalosan még nem erősített meg semmit, ezért egyelőre tényleg bármi lehet a dologból, már többször is fényképezték őket együtt, a Mirror azt írja, hogy kedd éjjel is együtt buliztak Londonban. A nő ugye a Pussycat Dolls 41 éves énekesnője, a férfit pedig Thom Evansnak hívják, és régen rendszeresen posztolgattunk róla a Kockahas blogban.

Thom Evans 34 éves és rögbijátékosként lett híres, és bár a profi sportkarriert már feladta, azóta is modellkedik, amihez természetesen minden szükséges adottsággal rendelkezik – egy gyenge pillanatunkban annak idején tökéletes férfinak neveztük (mondjuk igazából azért, mert annak állították be egy reklámkampányhoz). 2012 környékén is elsősorban a barátnője miatt emlegettük, akkor Kelly Brookkal járt, amint az a fenti linkből már ki is derült.

Mindenesetre Thom Evans azóta is modellkedik szorgalmasan, ha ebből a kapcsolatból tényleg lesz valami, akkor feltehetőleg hamarosan Nicole Scherzinger is feltűnik majd az Instáján. De egyelőre érjük be a félmeztelen/kisgatyás képekkel.

Nos, hogy tetszik Thom Evans, Nicole Scherzinger potenciális új pasija? Lehet szavazni a poszt legalján!

341
558