Antonio Sabáto Jr. egy olaszországi születésű, de amerikai férfimodell, illetve tévésztár. Édesapja olasz származású volt, édesanyja pedig zsidó, édesanyjának édesanyja holokauszt-túlélő volt. A most 48 éves hírességet itthon a Melrose Place-ből ismerik a legtöbben. A Kockahas blogban többször is volt már szó róla, utoljára annak apropóján, hogy a Chippendale társulattal lépett fel. Ez utóbbi 2016-ban volt, azóta Sabáto eltűnt a süllyesztőben. Ezt nem én találtam ki, hanem ő maga mondja, és az egykori Calvin Klein-modell azt is tudni véli, miért nem jut szereplési lehetőséghez 2016 óta. Mert mostanra elapadtak neki az olyan lehetőségek, amikben annak idején dúskált, amikor az olyan képek készültek róla, mint például az alábbi.

Nos, az egykori kockahasmodell azt mondja, azért szorították ki a médiából, mert azon kevés hírességek közé tartozott 2016-ban, akik az elnökválasztáskor Donald Trump mellett kampányoltak, írja a Variety egy telefonos interjú alapján. Sabáto ekkoriban többek között azzal került be a hírekbe, hogy muzulmánnak nevezte Barack Obamát. Így beszél arról, mi történt vele 2016 után, miután az általa támogatott jelöltet megválasztották:

Mindenemet el kellett adnom. Minden adósságomat ki kellett fizetnem. Feketelistára kerültem. Minden képviselőm otthagyott, az ügynökömtől a menedzseremen keresztül a pénzügyi képviselőimig. Szó szerint el kellett költöznöm és új állást kellett keresnem a túlélésem érdekében, és azért, hogy gondoskodni tudjak a gyerekeimről. Borzasztó volt. Elképesztő. Ez egy szégyen. És kemény dolog ez, mert ha az ember benne van abban a környezetben Hollywoodban, és olyan a mondanivalója, amit ott nem szeretnek, akkor ezt az embernek a tudomására is hozzák.

Sabáto saját politikai karrierrel is próbálkozott, hogy Kalifornia állam képviseletében a republikánusok színeiben bejusson az USA kongresszusába, de helyette a demokrata jelöltet választották meg. Ennek kapcsán még volt egy-két médiaszereplése 2018-ban (ekkor készült róla a fent borítóképnek használt fotó is), azóta azonban tényleg nem lehet hallani róla.

Sabáto azt mondja, a republikánus érzelmű sztárok nem merik felvállalni nézeteiket Hollywoodban, mert félnek, hogy emiatt kirúgják őket mindenhonnan, ugyanúgy, ahogy vele is történt. Az egykori színész-modell azt nyilatkozta, hogy most építkezéseken dolgozik, azt mondja, hajnali kettőkor kel, hogy építkezés-felügyelői munkáját el tudja látni. Sabáto hozzáteszi, hogy az események miatt nem változtatott nézetein, idén Donald Trump újraválasztását támogatja majd.

416
363