Tom Holland egy 26 éves, angol színész. Az ő nevéhez fűződik a legutóbbi Pókember-filmek sikere, valamint most már annak a kihívásnak a népszerűsítése is, amelynek angol neve a #tshirtchallenge. A feladat annyiból áll, hogy félmeztelenül fel kell menni kézenállásba, és így fel kell venni egy pólót. Mindez segítség nélkül akrobatikus képességeket igényelne, szóval a szabályok megengedik, hogy az ember a falnak támassza a lábait kézenállás közben. Tom Holland a mutatványát magától eltűnő Instagram-sztoriban osztotta meg, úgyhogy azt ide eredetiben beágyazni nem tudjuk, viszont ő kihívta Jake Gyllenhaalt, akinek a rajongói viszont résen voltak, és részletekben lementették a 39 éves színész videóját a Twitterre, amint azt a Just Jared kiszúrta.

Ha az első részt a Twitter továbbra is „kényes”-nek találja valami rejtélyes okból, nyugodtan kattintson a „média megjelenítése” gombra, semmi durvát vagy erotikusat nem fog látni, csak azt, hogy Jake Gyllenhaal kézenállva elkezdi felvenni a pólóját.

Ryan Reynolds, aki döbbenetes módon akkor szerepelt utoljára itt a Kockahas blogban, amikor még Scarlett Johansson férje volt, hosszas gondolkodás után nemet mond a kihívásra, ami Tom Holland első videójával van összeszerkesztve itt.

De mások viszont már a hírességek előtt is kipróbálták ezt a gyakorlatot, íme egy videó, amit még bizonyára rengeteg fog követni az elkövetkezendő napokban ennek az újabb kihívásnak a nyomán.

267
388