A fitnesz-üzletember 49 éves lett, ennek örömére pedig az edzőpólót a sarokba hajította és megmutatta követőinek, hogy milyen formában van. (Egyébként nem ez az első alkalom, hogy átalakulásáról értekezik Instagram-oldalán.) A hasizma prezentáláshoz egy videót osztott meg, hogy ne érhesse az a vád, photoshoppolta a hastájékát. 

Schobertet egyébként számos kritika éri a külsejével kapcsolatban, egyes Facebook-csoportok külön sportot űznek abból, hogy fogást találjanak rajta, ami őt saját bevallása szerint nem izgatja túlzottan. Ennek ellenére legújabb posztjában is utalt arra, hogy sokan azzal vádolják, külsejével kapcsolatos képeit vizuálisan befolyásolja. 

Volt egy fogadalmam. Tavaly a 49-be 84 kilóval léptem. Leeresztettem, mint sokan ekkor. (...) Most 69-el lépek az 50-et tölteni. Ez a 24 éves Aerobik Norbi súlyom. Fiatal már nem leszek, szép sem. Fotót sem rakok, mert azt mondják photoshop, de szeretnék hitet és reményt adni, hogy Te is dacolhatsz a súllyal, a korral. Csak erről szól és tisztán. Soha ne engedd el

– írta a videó mellé, amit itt most meg is osztunk önökkel:

429
314