Csak albérletet keresett, de mindenki azzal foglalkozott, milyen szexi

2021.01.26. 11:15

Amikor Saverio Pescucci egy facebookos albérlet-, illetve lakótárs-kereső csoportba posztolt egyet, mindössze az a cél vezérelte, hogy legyen hol laknia, lehetőleg Brooklynban, vagy Manhatten központi részén. A 29 éves olasz, balett-táncos végzettségű férfi látta, hogy mások feltöltenek néhány fotót magukról, hogy ezzel mutassák meg: rokonszenves, komolyan vehető személyek, akikben semmi rémisztő nincs, bárki nyugodtan választhatja őket lakótársul.

Csakhogy Pescucci fotói történetesen így néznek ki.

Mint a NY Post írja, a csaknem 285 ezres taglétszámú csoport a feje tetejére állt „New York legszexibb lakótársától”, és bár elsőre nem özönlöttek az albérlet-ajánlatok, egészen másmilyenekből bőven kapott a több mint 400 kommentben.

Pescucci egyébként a La Scalában tanult, hat éve költözött New Yorkba. Meggyőződése, hogy a balettezős képe váltották ki ezt a hatást – mivel nem vagyunk a csoport tagjai, ezért nem tudjuk, melyikről lehet szó, de itt van az, amit legutóbb tett ki az Instagramjára.

Önmagát szupernyugodt, barátságos, meleg és covid-felelősségteljes embernek írta le. Róla pedig ilyeneket mondtak mások (idézetek következnek):

  • A szexik sosem heterók.
  • Cuki vagy... ennyit tudok felajánlani. Egy bókot.
  • Nem sokáig fogsz te bérleti díjat fizetni, ha eljutsz odáig... kibaszott szexi vagy.
  • Nincs kiadó szobám, csak egy hely a szívemben.

Pescucci a lapnak azt mondta, a megjegyzések nem érintették kellemetlenül, csak szinte letaglózta, milyen sok üzenetet kapott még azokon kívül is. Végül megköszönte a posztja alatt a sok kedves szót és a segítséget a lakáskereséshez. Arról nem beszélt, van-e most valakije, de nem vetette el teljesen a gondolatot, hogy megismerkedjen valakivel, aki a posztja miatt figyelt fel rá. 

Az élet kiszámíthatatlan, sose tudhatod. Talán a jövendőbeli férjem egy a kommentelők közül.

A férfi egyébként a Broadwayen és balett-táncosként dolgozott, de a pandémia miatt most nincs munkája. Hamarosan azonban egy olasz ételekkel foglalkozó cégnél fog dolgozni – és már szobát is talált magának, egy williamsburgi házban. Nem a hirdetésén keresztül.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Csak albérletet keresett, de mindenki azzal foglalkozott, milyen szexi

Az olasz balett-táncos látta, hogy mások feltöltenek néhány képet magukról, hogy bizalmat ébresszenek. Hát neki aztán sikerült.

5 · Jan 26, 2021 11:15am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments
118
111