A testpozitivitás és plus size egyre inkább terjed, igaz, elsősorban a divatvilágban és a nőkre vonatkozóan. Férfi plus size modellt divatbemutatókon csak elvétve lehetett látni, amíg voltak divatbemutatók, de a Vice.com friss cikke most felhívja a figyelmet, hogy az első nemvékony, nemizmos férfi betette a lábát a felnőttfilmek iparágába. Az alábbi képen látható Vinnie O'Neillről van szó.

Amíg a meleg szubkultúrában régóta látványos szerepe van a mackós testalkatú ööö mackóknak, addig a heteroszexuális szexet ábrázoló filmekben-videókban inkább csak plus size nőket lehetett eddig látni, férfiakat gyakorlatilag sosem. Maga O'Neill is így nyilatkozik:

mindig azt feltételeztem, hogy nem megfelelő se a testalkatom, se a péniszméretem ehhez, mert a pornó fősodra ezt a képet mutatja: minden férfiszereplő edzett, nagyon nagy pénisszel.

O'Neill ennek megfelelően egy véletlen révén került bele ebbe a bizniszbe: egy női modell megkérte, hogy készítsen vele-róla egy videót, amiben a férfi csak deréktól lefelé látszik. Ezt O'Neill elvállalta, aztán jött több ilyen felkérés, majd a nézők jelezték, hogy egyáltalán nem bánnák, ha nem csak a nő látszana a videókon, hanem a férfi is.

Egy fantáziát adunk el ezeknek a vevőknek; elképzelhetik, hogy ők maguk szexelnek. És ezt a fantáziát jobban ki tudjuk elégíteni, ha a szexelő emberek úgy néznek ki, mint azok, akik a pornót nézik

– nyilatkozza O'Neil arról, hogy eleinte gátlásai voltak azzal kapcsolatban, hogy a testét megmutassa a videókon, de azóta a nézői visszajelzések alapján megjött az önbizalma.

Bár továbbra is egy relatíve szűk réteg néz ilyen videókat, neve azért már van műfajnak: Big Handsome Man, azaz BHM, azaz Nagydarab, Jóképű Férfi. És persze a beszóló, gyalázkodó kommentelők szintén megtalálják ezeket a videókat és az abban szereplő NJF-eket, hogy valami sértő üzenetet hagyjanak nekik, pedig aztán tényleg kifejezetten keresni kell őket még a felnőttfilmes témákra szakosodott oldalakon is. O'Neill az első fecskék közé tartozik, és egyelőre még roppant távolinak tűnik a nagydarab férfiakat bemutató szexvideók nyara.

419
282