Bár úgy néz ki, akár egy hegyomlásszerű izomkolosszus, sokak szerint nincs tökéletes hasizma Dwayne Johnsonnak. Az interneten gyakran rá is keresnek arra, mi lehet ennek az oka, a Szikla becenevű pankrátorból lett színész ezért most tisztázta a dolgot.

Kiderült, a duzzadó bicepszekkel és kemény combokkal megáldott Johnson kockahasa azért nem olyan látványos, mert korábban baleset érte – írja a US Weekly. De előbb megmutatjuk, mit nem tartanak az internetezők tökéletesnek:

Az a helyzet, hogy az Instagramon a legtöbb fitneszmodellnek csodálatos a hasizma, van akinek hat, néha nyolc, esetleg tizenkettő vagy huszonnégy kocka is kirajzolódik. Nekem úgy öt és fél, néha négy és fél látszik. Sokan nem tudják, de az egyik pankrátormeccsen csúnyán megsérültem, a hasizmom elvált a medencecsontomtól, majd szétnyílt. Sürgősen meg kellett operálni, három sérvműtéten estem át. Ezért nincs tökéletes kockahasam!

– magyarázta a Dzsungeltúra című film sztárja, aki Emily Blunt színésznővel a WIRED YouTube-csatornájára feltöltött videóban válaszolta meg azokat a kérdéseket, amelyekre a legtöbben rákerestek velük kapcsolatban a Google-ben. 

A teljes beszélgetés itt tekinthető meg:

221
571