Bár az elmúlt években rendszeres látogatójává vált az edzőtermeknek és megfelelő étkezéssel is tesz azért, hogy kiváló fizikumnak örvendjen, mégsem érzi eléggé „kipattintva” magát Gáspár Laci. A színészi babérokra törő énekes, aki az RTL Klub A Tanár című sorozatában kapott szerepet, 2017-ben kezdett el edzeni, ám az eredményt nemigen látja magán.

A Megasztár korábbi versenyzője elárulta, mit tesz azért, hogy formában tartsa magát.

Én 2017 óta rendszeresen, minden nap megyek edzeni. És nem látszik. Ahhoz képest nem látszik. Nem vagyok annyira elégedett, hogy kéne már kinéznem ahhoz képest! Konkrétan az edzőterembe nem azért járok, hogy jól nézzek ki, hanem hogy ne nézzek ki rosszul. Én magam ellen harcolok folyamatosan. Ha én valami miatt nem tudok egy-két hétig menni edzeni, tudom magamról, hogy akkor a hónapokig épített kemény munka egy hét alatt elmenne. Próbálok odafigyelni [a kajára is], vannak időszakok, amikor nagyon bírom a diétát, akár másfél-két évig is. De van, amikor egyszerűen nem. Most is várom, hogy mikor lesz megint erőm diétázni

– magyarázta az énekes az RTL Klub Reggeli című műsorában, melyet a 24.hu szemlézett. Az X-Faktor mentoráról az is kiderült: jelenleg három különböző dalon dolgozik egyszerre.

Ez a fotó még tavaly októberben készült az énekesről:

294
338