Az olimpiai ezüst- és bronzérmes, világ- és Európa-bajnok, 112 alkalommal magyar bajnok úszónak elege lett a különböző étrendekből, mostmár nem kívánja kínozni a testét.

Mióta búcsút intett a profi sportnak, Cseh a legtöbb időt pihenésre fordította. Az RTL Klub Konyhafőnök legutóbbi adásában az úszó is feltűnt vendégzsűritagként, emiatt hívták be a Reggeli stúdiójába, ahol nem csak a megváltozott megjelenéséről, de a kéretlen kommentekről is szó esett.

Amíg versenyeztem, próbáltam odafigyelni. Voltak étrendjeim, ezeket betartottam. Most, hogy abbahagytam a versenyzést, kicsit elengedtem magam. Megjegyzést tesznek a súlyomra. Reggelente látom magam a tükörben, tehát ez nem újdonság számomra. Annyi éven keresztül sanyargattam magam, hogy hadd legyek egy kicsit elnézőbb magammal. Persze, tudom, mozognom kell, hiszen látom, hogy nem túl ideális az állapotom. Ez nem feltétlenül illendő megjegyzéseket tenni bizonyos emberek megjelenésére. Értem én, hogy hozzászokott mindenki, hogy évek alatt mindig megfelelő erőállapotban voltam, a súlyom is a helyén volt, de elmúlt ez a korszak.

 - mondta a hamarosan apuka sportoló, melyet a 24.hu szemlézett.

69
188