Az Adriai-tengernél tölti jól megérdemelt pihenését Józan László, aki az Instagram-oldalán több fotót is megosztott nyaralásáról. A Barátok közt és a Keresztanyu című sorozatok sztárja egy olyan felvételt is posztolt magáról, melyen kockahasa is jól látható.

Imádom a tengert, nekem a nyár, a sós levegő, a gyönyörű kék víz és a szabadság érzése az, amit tőle kapok!

– fűzte a képhez a színész, akit követői közül többen is dicsérő szavakkal illettek.

Egy korábbi posztban arról is írt követőinek, hogy Róma – és a Spanyol lépcső –teljesen magával ragadta őt, de a színész néhány héttel ezelőtt a Balatonban is csobbant.

Lassan nekem is elkezdődik a nyár, igaz még van pár rész hátra a Keresztanyu új évadának forgatásából, de ezt a forróságot hol máshol lehetne kibírni, mint a vízpart közelében?

– írta nemrég Józan.

A színész néhány nappal ezelőtt az RTL Klub Reggeli című műsorának vendége volt, ahol az egyik műsorvezető, Járai Máté is megdicsérte őt. Járai pontosabban azt mondta:

Nagyon jó a tested

– közölte Józannal Járai, hozzátéve:

Azt mondtam, hogy nagyon jó a teste. De csak a botrány kedvéért, és persze irigységből. Mindenkit utálok egyébként, akinek jobb teste van

– magyarázta a Jászai Mari-díjas színész, mire az évek óta kemény edzéseket végző Józan azt felelte:

Le kell menni az edzőterembe, Máté. Ilyen egyszerű.

A színész néhány évvel ezelőtt azt is elárulta, mit tesz azért, hogy irigylésre méltó fizikumnak örvendjen.

„Nyáron a Margitszigeten futok, télen pedig futópadon. Szerencsére apukámtól jó genetikát örököltem, és rövid időn belül látványos fejlődést tudok elérni. Eleinte még kértem edző segítségét, de aztán az évek alatt megismertem a testem, és most már magamnak állítom össze az edzéstervet. (...)

A sport mellett természetesen az étkezés is nagyon fontos szempont. Fehérjedús étrendet tartok, amelybe sok hús és saláta tartozik bele.

Mivel színházban dolgozom, általában éjszaka érek haza. Ilyenkor még falatozom egy kevés húst salátával, mert egy mozgalmas előadás után megéhezem, és az elvesztett energiát pótolni kell. (...)

Amikor mások mondják, hogy milyen izmos vagyok, mindig rácsodálkozom, mert nekem ez természetes.

Nyilván jólesik, hogy a lányok észreveszik és megfordulnak utánam a strandon. A visszajelzések kellenek, de sosem azért sportoltam, hogy látványos izmaim legyenek, inkább az volt a fontos, hogy a színpadon legyen erőnlétem és ne nézzek ki olyan vékonynak, mint amilyen jó pár évvel ezelőtt voltam”

– mondta korábban a Life.hu-nak.

734
783