Gondolt egy merészet, és megvált ikonikus frizurájától Jason Momoa. Az Aquaman és a Trónok harca sztárja nem hirtelen felindulásból döntött a tüsi frizura mellett: a jó ügy érdekében vágatta le hosszú, rakoncátlan tincseit.

A 43 éves filmcsillag a váratlan hajvágással a műanyag hulladék által okozott krízis kezelését szerette volna szorgalmazni. Kiemelte, a műanyag üvegek helyett mielőbb más alternatívát kell keresni, mert a legtöbb ilyen palackot csupán egyszer használjuk, s utána el is dobjuk, írja a Daily Mail.

Elegem van ezekből a műanyag üvegekből! Abba kell hagynunk a műanyag villák használatát is, meg minden ehhez hasonló sz*rságot. Bekerül a földbe, az óceánba. Ez borzasztó dolog, ezért arra kérlek titeket, hogy tegyetek meg mindent annak érdekében, hogy az egyszer használatos műanyagot száműzzétek az életetekből. Segítsetek nekem! (...) Se palackot, se szatyrot, se csomagolót ne vegyetek, ami műanyagból van

– kérlelte az embereket Momoa, aki a videó elején már a kezében tartja levágott, egybefont haját, a hajvágásnak ezzel azonban nincs vége: fodrásza hajnyírót ragad, s azzal folytatja tovább.

A színészt a követői nem győzték dicsérni új haja és környezetvédelmi ambíciói miatt.

Ön szerint jól áll a rövid haj Jason Momoának?

(Borítókép: Jason Momoa a Dűne című film londoni bemutatóján 2021-ben. Fotó: Getty Images/Jeff Spicer)

512
468