BP-2005

Budavári Fülöpről azt terjesztik, hogy áruba bocsájtja testét

2022.09.08. 05:56

A Ninja Warrior és a Sztárban sztár riportere, Budavári Fülöp abban a szerencsés helyzetben volt idén nyáron, hogy több különleges helyre is el tudott utazni. Bár szép élményekkel gazdagodott, nem minden követője volt elragadtatva a 25 éves műsorvezető, fitness influenszer beszámolóitól.

Irigyei azt találgatják, vajon miből futotta neki ezekre a külföldi utakra. Páran azzal is megvádolták, hogy biztosan prostituáltként dolgozik. Bár a fiatal riportert eleinte zavarta, hogy hazugságokat terjesztenek róla, mostanra szinte hízelgőnek találja a dolgot. Utálóinak mindenesetre egy frappáns bejegyzésben vágott vissza az Instagram-oldalán, s meg is kérdezte, ki mennyit fizetne neki egy óra szexért cserébe.

Már-már hízelgő, hogy külditek, hogy idióta csoportokban unatkozó emberek találgatják egymás között, hogy nem vagyok-e véletlenül prostituált, mert nem posztolom ki a barátaimat, ha kirándulunk egyet valamerre. Szinte kezdem élvezni a helyzetet. Kommentben írjátok meg, hogy ki mennyit adna egy órára. Lehet elgondolkozom, hogy karriert váltok. Ps: Éljenek a k*rvák és az is, aki valamilyen csoda folytán még nem az!

– jegyezte meg Budavári a posztban, melyre a Bors bukkant rá. A kommentek tanúsága szerint volt, aki komolyan vette a riporter szavait, s 100 ezer forintot kínált neki egy óra szexért.

Az influenszertől követői megszokhatták az ilyen, s ehhez hasonló bejegyzéseket. S bár vannak, akik úgy vélik, a fiatalember a magamutogatás miatt tesz közzé magáról félmeztelen fotókat, valójában ezekkel a posztokkal csak azt szeretné megmutatni, mit érhet el az ember, ha megvan a kellő akaratereje.

(Borítókép: Budavári Fülöp a Minden Gyermek Egyenlő Alapítvány gálaestjén. Fotó: Index/Bodnár Patrícia)

83
34