A Ninja Warrior és a Sztárban sztár riportere, Budavári Fülöp abban a szerencsés helyzetben volt idén nyáron, hogy több különleges helyre is el tudott utazni. Bár szép élményekkel gazdagodott, nem minden követője volt elragadtatva a 25 éves műsorvezető, fitness influenszer beszámolóitól.

Irigyei azt találgatják, vajon miből futotta neki ezekre a külföldi utakra. Bár a fiatal riportert eleinte zavarta, hogy hazugságokat terjesztenek róla, mostanra – elmondása szerint – szinte hízelgőnek találja a dolgot. Utálóinak mindenesetre egy frappáns bejegyzésben vágott vissza az Instagram-oldalán.

„Már-már hízelgő, hogy külditek, hogy idióta csoportokban unatkozó emberek találgatják egymás között, hogy nem vagyok-e véletlenül prostituált, mert nem posztolom ki a barátaimat, ha kirándulunk egyet valamerre. Szinte kezdem élvezni a helyzetet” – jegyezte meg Budavári a posztban, melyre a Bors bukkant rá és amelyet az influenszer időközben eltávolított.

Az influenszertől követői megszokhatták az ilyen, s ehhez hasonló bejegyzéseket. S bár vannak, akik úgy vélik, a fiatalember a magamutogatás miatt tesz közzé magáról félmeztelen fotókat, valójában ezekkel a posztokkal csak azt szeretné megmutatni, mit érhet el az ember, ha megvan a kellő akaratereje.

(Borítókép: Budavári Fülöp a Minden Gyermek Egyenlő Alapítvány gálaestjén. Fotó: Index/Bodnár Patrícia)

1141
1145