Kockahas

A Velvet napipasi blogja

Ez a brit nyugdíjas 7 év alatt kigyúrta magát

2014. október 31., 09:12 Módosítva: 2014.11.01 12:10
5

Állítólag az embernek hirtelen lesz egy csomó szabadideje, amikor nyugdíjba megy. A fenti úr angol, úgy hívják, hogy Roger Thomas. Világéletében sportolt, de hét évvel ezelőtt döntött úgy, hogy egy kicsit komolyabban rákapcsol. Elkezdett kungfuzni és a testépítést is kipróbálta. Akkor volt 68 éves. Annyira bejött neki a dolog, hogy a hét minden napján edz mostanság, kétszer hódol a küzdősportnak, ötször pedig gyúr egy héten. Az alábbi fotón látható, milyen fizikuma lett idő közben – immár versenyeken is indul, senior kategóriában. Bár nem ő az első nyugdíjas testépítő ebben a blogban, nekünk ettől a bácsitól is leesett az állunk. Önnek? Roger Thomas 75 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még

Igen, Dexter most már punktranszvesztita

2014. október 30., 10:20 Módosítva: 2014.10.30 17:43
7

Úgy látszik, a leghíresebb Hedwigek csak háromnevű férfiak lehetnek. A Hedwig and the Angry Inch (Hedwig és a Mérges Csonk) című musicalt John Cameron Mitchell írta, ő találta ki a figurát, ő játszotta először színpadon és a legendás 2001-es filmváltozatban. Idén végre a Broadwayre is megérkezett a darab, egy gigasztárral méghozzá: Neil Patrick Harris volt a főszereplő. Ő fél évet nyomott le úgy, hogy heti nyolcszor eljátszotta Hedwiget, és a szerepét most a Dexter című sorozat főszereplője, Michael C. Hall vette át. Egy ideje már lehet tudni, hogy ő énekelheti legközelebb a The Origin of Love-ot, de most érkeztek meg az első fotók arról, hogy milyen az, amikor Dexterből keletnémet punktranszvesztita lesz. Kattintson alább a képre, még alább pedig a megújult szavazócsíkra! Michael C. Hall 43 éves.

Kelly Brook pasija megmutatja, mit tud

2014. október 29., 10:43 Módosítva: 2014.10.29 21:13
5

Három videót mutatunk most egymás után, ahogy szoktuk. A fentinek a főszereplője David McIntosh. Ha a névről nem ugrana be, hogy kiről van szó: ő az az izomkolosszus, aki Kelly Brookkal járt többek között, aztán megcsalta, majd egy héttel ezelőtt eljegyezte. Közben McIntosh szerepelt a brit Big Brother celebes verziójában is, ahol egy alkalommal az volt a feladat, hogy mindenki mutassa meg, mit tud, miben tehetséges, miről híres. Zsűrinek a Will és Grace című sorozat meleg színészét, Leslie Jordant választották, így McIntosh kicsit az ő ízléséhez igazította műsorát. Le fog esni az ön álla is.

Távolról sincs vége, olvasson még

Szőrtelen férfidekoltázsokat küldtek ránk Kanadából

2014. október 28., 08:06 Módosítva: 2014.10.28 11:39
8

Divathét van Torontóban, és úgy látszik, a kanadai tervezők egy szokatlanul enyhe tavasz-nyári szezonra számítanak abban a zord klímájú országban, mert a jövő évi kollekciót viselő modelleknek mintha mind melege lenne: ki vannak gombolkozva. Van aki csak diszkréten villantja meg szőrtelen mellkasát, de van, aki totál kinyitotta elöl az inget-zakót, más meg egyáltalán nem is visel felsőruházatot. A nyolcvanas években ment nagyon ez a kigombolkozás, de akkor még szőrös mellkassal volt trendi az ilyesmi – változnak az idők, úgy látszik. Nézegesse végig a férfidekoltázsokat az alábbi képre kattintva, ha pedig még több modellre kíváncsi, akkor ide klikkeljen!

Távolról sincs vége, olvasson még

4 jelmezötlet izmos férfiaknak

2014. október 27., 12:03 Módosítva: 2014.10.28 13:52
2

A mai fotók egy olyan eseményen készültek, amelynek neve Fred & Jason's Halloweenie Party, amit idén már kilencedszer tartottak meg Los Angelesben a híres és kevésbé híres meleg férfiak legnagyobb örömére. Az egyetlen számunkra ismerős arc Lance Bassé volt, de őt se éppen könnyű felismerni a smink alatt. Szóval az olyan jelmezeket gyűjtöttük össze a képösszeállításban, amik nem fednek túl sokat viselőjük testéből: összesen négy ilyet gyűjtöttünk össze. Klikkelje végig a fotókat, de ha egyik se tetszett, próbálkozzon tovább esetleg egy tavalyi összeállítással, akkor egy felvonulásról is mutattunk hasonló öltözékeket, kattintson értük ide!

Távolról sincs vége, olvasson még