Nem szívesen szórja a pénzt, így nem is vásárol felesleges dolgokat Köllő Babett. A színésznő, akit luxusfeleségként ismert meg az ország, vidéken nevelkedett egy átlagos családban, s mint mondja, értékrendje ma is ugyanaz. 

Mielőtt feltűnt volna a Feleségek luxuskivitelben című realityben, évtizedes kőkemény munkával építette a színészi karrierjét. Sokat tett azért, hogy megismerjék a nevét, s bár sikert sikerre halmoz munkájában, megmaradt annak a vidéki lánynak, aki volt.

Tudatos döntés volt a részéről az is, hogy nem kényezteti el lányát, Millát. Drága dolgokat nem vesz neki, de a kislány nem is kér ilyesmit – viszont, ha reggelire palacsintát vagy csörögefánkot kíván, azt Babett maga készíti el neki.

Vidéken nevelődtem, teljesen normális, teljesen átlagos családban. Csomó dologban meg is maradtam egy normális, vidéki értékrendű csajnak. Nincsen betűs táskám, nem vásárolok az Andrássy úton, mert egyszerűen sajnálom rá a pénzt. Úgy vagyok vele, hogy egy cipőnél és táskánál is van egy limit, amit én még jó szívvel kiadok. Hiába van ott a számlámon a pénz. Sokat dolgozom, de sose gondoltam, hogy ennyi pénzt fogok keresni abból, amit szeretek. Ez egy elképesztő dolog. És nem is érdekel a pénz, viszont kiadni rossz érzés. Nem vásárolunk eszement módon, egyáltalán nem [pazarlok]. A férjem most vásárolt életében először új autót. Általában 1-2 éveseket hoztak be Németországból. Most vett először újat, ebben sem vagyunk elszálltak. Semmiben. Nem jó érzés feleslegesen szórni a pénzt. Nem bírom a címkéket, nem bírom a feliratokat, nem akarok semmit sem kompenzálni, vagy valami mást előadni magamról, mint amilyen vagyok. Nem bírom a nagyon luxus éttermeket sem, inkább a kis kockás terítőst vidéken. Na az vagyok én, jó nagy adagok, magyarosan. És ezt adom át a gyermekemnek is

– magyarázta Kandász Andreának Köllő Babett a Sztármami című műsorban, amit a Blikk szemlézett. Babettet hamarosan a Drágám, add az életed! című műsor házogazdájaként láthatjuk a tévéképernyőn.

Nem Köllő Babett az egyetlen a sztárok között, aki meggondolja, hogy mire költ: ide és ide kattintva olyan külföldi hírességekről olvashat, akik nem költik a pénzüket, ha nem muszáj.