Nem kevesebb, mint 6 millió forintot kér luxuslimuzinjáért Lesi László Csaba, ismertebb nevén L.L. Junior. A járgányban temérdek extra és kényelmi funkció található.

L.L. Junior nevét az utóbbi időben az énekes feltételezett, Dárdai Blankával való új párkapcsolata, valamint a 2019 nyarán elgázolt kisfia, Dávidka halálának ügyében, szeptemberben hozott ítélet kapcsán lehetett olvasni a hírekben. Néhány hete az is kiderült: a Fekete Vonat nevű roma hiphopegyüttes triója ismét összeáll, egy nagykoncert mellett pedig új dalokkal is készülnek.

Úgy tűnik, az énekes életében új korszak nyílik, ehhez viszont el is kell búcsúznia néhány régi dologtól. Nem is olyan régen a követői számára már jól ismert luxus limuzinját hirdette meg a közösségi médiában,

nem kevesebb, mint 6 millió forintért.

Ez az a járgány, amellyel egyszer hamburgerezni vitte a kisfiát, aki út közben tévézhetett, PlayStation-özhetett, vagy akár 5 ezer watton hallgathatta kedvenc zenéjét. A járgányt ugyanis minden földi jóval felszerelték, amelyeket L.L. Junior mind fel is sorolt rövidke, Instagram-sztoriban közzétett hirdetésében:

Okos limo eladó. Érdeklődni privátban. 6 guriga és vihetitek. Jó kereseti lehetőség. Én már nem nagyon használom. TV, Netflix, YouTube, PlayStation 5, egyedi 5000 wattos zene, art deco szobrok, bárpult, telefonról irányítható elektronika, Amazon Alexa okosítás, mesterséges intelligencia.

(Borítókép: L.L. Junior. Fotó: Soós Lajos/MTI)