Magánéletéről és némiképpen az anyagiakról is említést tett legfrissebb interjújában Szabó Győző. A Jászai Mari-díjas színész kendőzetlen őszinteséggel vallott házasságáról is.

A Valami Amerika sztárja elárulta, hogy az, hogy feleségül vette párját, Rezes Juditot, nem sokat változtatott kapcsolatukon, ugyanúgy élik a hétköznapokat, mint az elmúlt 17 évben, amelyet együtt töltöttek.

Szabó arról is beszélt, hogy bizonyos értelemben igényli a szabadságot.

„Nagyon szeretem a szabadságomat! Szeretem a motorozást, minden élményt, ami kicsit a magányhoz, az egyedülléthez vagy a szabadsághoz kapcsolódik. De természetesen mint ahogy egy színházi társulathoz is jó tartozni, ugyanúgy jó hazamenni, otthon lenni, a gyerekekkel lenni, velük ébredni. De mindig mondják rám, hogy örökre az a »kamionos« leszek, aki elmegy, hazajön, aztán megy tovább. Juditnak is megvan a maga munkája, nekem meg rengeteg dolgom van.

Mindig azt mondom, hogy ha száz forintból kell megélnem, akkor százból élek meg, ha ezerből, akkor ezerből. Mindig pont annyiból élek, mindig pont annyi kell, amennyi kell. Nincsenek luxusigényeim, viszont miután egy nagyobb lakásban lakunk, meg a gyerekeknek kell az iskoláztatás, ezért kell a pénz, így állandó a hajtás”

– mondta a Blikknek Szabó, aki a lapnak arról is beszélt, mi lehet sikerének titka.

„Teljesen sallagmentesen, sztárallűrök nélkül élem az életemet. Megmaradtam, az ami, illetve aki vagyok és ez nagyon fontos. Őszinte és hiteles maradhattam, nincsenek körülöttem botrányok, nincsenek nőügyeim, nincsenek baleseteim. Pont elég volt ez a "drogos sztori", hogy megmutassam, nekem volt egy másik arcom is. Az való igaz, hogy mindjárt, most már közel 30 éve egyik melóból a másikba megyek, lehet azért, mert van egy kreatív energiám, vagy egy jófajta rálátásom a dolgokra, nem tudom. Eddig hála istennek minden bejött, amit csináltam” – mondta.

(Borítókép: Szabó Győző. Fotó: Kaszás Tamás/Index)