Kész lavinát indított el, amikor néhány nappal ezelőtt kiderült, hogy házasságának csődje után újra rátalált a szerelem Kulcsár Edinára. Az egykori szépségkirálynő már nem titkolja: egy közkedvelt rapper, Varga Márk, művésznevén G.w.M oldalán boldog. A zenészről többek között azt is tudni lehet, hogy  szereti a méregdrága ruhákat, a ritka autókat és az ékszereket.

Kulcsár Edina exférje, Szabó András Csuti egyelőre még szokja a tényt, hogy két gyermekének anyja új párra lelt, főleg, hogy néhány hónappal ezelőtt ő mutatta be egymásnak a 31 éves modellt és a 25 éves rappert. Csuti nem véleményezte Edina és Márk kapcsolatát, ám azt elárulta, hogy rettentően csalódott amiatt, ami a házasságukkal történt. Mint elmondta: volt felesége nem mindig volt hozzá őszinte.

A szappanoperába illő szakítás és az új kapcsolat híre megkerülhetetlen tényezője volt az elmúlt napok bulvárhíreinek. Sokan kíváncsiak arra, ki lehet a rapper, akibe Kulcsár Edina beleszeretett, ezért a Velvet is összegyűjtött róla néhány érdekességet.

  • A Blikk szerint G.w.M nem mindig dúskált a pénzben, egy  Ripostnak adott interjúban arra is kitért, hogy szülei válásakor sokszor nem volt mit ennie. 

Nulla forintom volt. Arra emlékszem, hogy a kenyértartó mellett volt pár 20 forintos! Már a százasok is elfogytak.

Ma ellenben fényűző életet tudhat magáénak a rapper, aki a közelmúltban egy olyan luxusautót vásárolt, amelyből ez volt az egyetlen példány Magyarországon. A 2020-as Porsche Panamera mellett méregdrága ruháit és ékszereit kedveli a leginkább.

Fellépéseiért 400 ezer forintot kér, a szervezőknek az útiköltséget is állni kell. 

Előfordul, hogy egy hónapban 30 buliba is hívják, így nem véletlen, hogy egy alkalommal 5 millió forintot hagyott ott egy boltban „göncökért”. Nemrég pedig 50 millió forintért vett lakást négyéves lányának.

Ötvenmillióért vettem a lányomnak lakást a IX. kerületben. Sokan azzal vádolnak, hogy ez felesleges költekezés, de szerintem én nem szórom a pénzt! Ez befektetés a kislányom érdekében! Jövőre a fiam is kap egy lakást, mert szerintem ez így normális, hogy megalapozom a jövőjüket

– büszkélkedett korábban a Ripostnak a ferencvárosi fenegyerek

  • Saját bevallása szerint csak az általános iskolát járta ki. 

8 osztályos srácként én csak az utcából tudtam pénzt csinálni; régen utcagyerek voltam, és az is maradok legbelül mindig

– mondta a 24.hu-nak a YouTube egyik legfelkapottabb magyar előadója.

  • Egy időben nem vetette meg a féktelen bulikat sem.

Volt, amikor helikopterrel mentem bulizni. Nagyon túlzásba vittem. Magam köré vettem a fiúkat, majd azt mondtam, hadd szóljon, semmi nem számított

– mesélte.

még együtt lakik Edina és Csuti

Nehezen dolgozza fel az elmúlt napok eseményeit Csuti, aki még nem költözött el a közös otthonból. Bár abba nincs beleszólása, hogy gyermekei anyja hogyan és ki mellett szeretne kiteljesedni, igyekszik támogatni és védeni Edinát, mert azt szeretné, ha boldog lenne. A gyerekek ugyanakkor megmaradnak örök kapocsnak.

A gyerekek felügyelete közös, és minden velük kapcsolatos dolgot korrekten meg tudunk beszélni. Még otthon lakom, hiszen időbe telik, amíg találok egy megfelelő helyet. Nehéz ez, de próbálunk a lehető legkevesebbszer találkozni a házban, ha viszont egyszerre vagyunk otthon, félreteszünk minden sérelmet a gyerekek miatt. Hiába érzem magam megbántva és dühösnek, elsősorban édesapa vagyok, ami felülírja ezeket az érzelmeket. Mindketten a gyerekek érdekeit tartjuk szem előtt, ebben nincs kérdés

– mondta a Blikknek Csuti.