Kígyóbőrből és márványból készült bútorok, okos berendezés és egy hatalmas jakuzzi a teraszon: Jákob Zoltán, a TV2 Nagy Ő című műsorának legújabb sármőrje 1 milliárd 300 millió forintért vásárolta meg Budapest belvárosában található luxusotthonát, ahova nemrég beengedte a Tények Plusz kameráját.

Húsz-harminc ingatlannal rendelkezik, jelenleg is egy 1200 négyzetméteres rózsadombi telken építkezik Jákob Zoltán, a legújabb Nagy Ő. Mindhárom gyermekének vett egy-egy házat, saját magának pedig nem is olyan régen 1 milliárd 300 millió forintért vásárolt egy luxuslakást. Az ingatlanban három háló- és három fürdőszoba, két terasz, egy nagy nappali, konyha, több közösségi tér, valamint egy fitnesz sarok is található. A világítást, a fűtés-hűtést, a redőnyöket és az ajtókat, valamint a zenét is egy tabletről irányítja az egész lakásban, amely az előszobától a gardróbig okosított. A full extrás ingatlanban a TV2 Tények Plusz stábja tett látogatást nemrég.

A közel 200 négyzetméteres lakás ujjlenyomat olvasóval nyílik, belépve egy hatalmas, napfényes tér fogad minket. Az üvegfalakon és hatalmas ablakokon keresztül gyönyörű panorámát csodálhatunk meg, a Szabadság szobor és a Budai Vár is tökéletesen kivehető a horizonton. Nemcsak a kilátás, de az ingatlanban található bútorok is egyediek: akadnak márványból és kígyóbőrből készült darabok, míg az ingóságok között temérdek különlegességet találni. Jákob minden hónapban 10 napot tölt külföldön, a világ minden tájáról hoz haza értékes csecsebecséket, így az ezekből álló repertoár igencsak sokszínű.

Mindebből is jól látszik, hogy a Nagy Ő című műsorban legközelebb versengő hölgyek közül a győztest valódi luxuséletbe repíti majd Jákob Zoltán, akinek egyik bevált csajozási technikája, hogy a lakására meghívott hölgyeket jakuzzizni invitálja, ám erről nem szól nekik előre. Mint a kamerák előtt fogalmazott: „nincs mindenkinél fürdőruha a kis táskájában”. Hasonlóan pajzán gondolatok vezérelték akkor is, amikor a hálószobáját alakíttatta ki, az ágy fölött és mellett is egy-egy jókora tükröt elhelyezve. Az már biztos, hogy szíve választottjával nem fognak unatkozni...

(Borítókép: Jákob Zoltán. Fotó: TV2)