Viszonylag gyorsan sikerült eladania, de milliókat bukott calabasasi rezidenciáján Britney Spears. A 41 éves popdíva csupán kilenc hónapig élt férjével, Sam Asgharival a minden luxussal ellátott, hét hálószobával és kilenc fürdőszobával rendelkező ingatlanban.

A botrányos gyámsági ügyéről is elhíresült énekesnő a tavaly júniusi esküvőjét követő napokban költözött Asgharival a calabasasi villába, melyért akkor csaknem 12 millió dollárt (4,27 milliárd forintot) fizettek. Bár a házaspár titokban szerette volna tartani, hogy ismét a költözés mellett döntöttek, a dolog a People magazin tudomására jutott. Úgy tudni, hogy a fényűző villát körülbelül 10 millió dollárért (3,56 milliárd forintért) sikerült eladniuk a napokban és hogy az új tulajdonos egy texasi ügyvéd.

„Britney tudta: minél tovább vár a ház eladásával, annál kevesebbet fog kapni érte. Ezért egyeztek meg ilyen hamar. Bár az ingatlan nincs messze az énekesnő exférje, Kevin Federline otthonától, valamilyen okból kifolyólag szinte sosem tudták megoldani, hogy Britney találkozhasson a fiaival, a 16 éves Seannel és a 17 éves Jaydennel. Nagyon eltávolodtak egymástól” – súgta a lapnak egy közeli ismerős.

Ahhoz, hogy szét tudjon nézni az ingatlanban, lapozza végig az alábbi posztot!

Spears nagyon boldognak tűnt, amikor 2021 novemberében visszakapta az irányítást többmilliárdos vagyona és tulajdonképpen az élete felett is. Az énekesnő 13 évig élt apja, Jamie Spears gyámsága alatt; ez idő alatt semmilyen döntést nem hozhatott meg egymaga. A fentebb bemutatott calabasasi ingatlan volt az első olyan olyan, amit anélkül vett, hogy apjától arra engedélyt kellett volna kérnie.

Az énekesnő egyik közeli ismerőse az ingatlanvásárlásakor azt mondta:

„Britney imádja az új házat. Sammel együtt választották ki, tiszta lappal akartak indítani. Nagyon fontos volt neki, hogy édesapja nélkül hozhassa meg a döntést arról, milyen házba költözik.”

(Female First, People)

(Borítókép: Britney Spears. Fotó: Anthony Harvey/Getty Images)