Ha koncertekről van szó, Harry Styles nem bízza a véletlenre. Mindig igyekszik a maximumot hozni, ahhoz pedig, hogy fellépései sikeresek legyenek, az is hozzátesz, hogy nem sajnálja a pénzt a kényelemre.

Pihenni márpedig muszáj két turnéállomás között. Bár a One Direction egykori tagja ma már a Fülöp-szigeteken lép fel –utána Szingapúr, Dél-Korea és Japán következik – az elmúlt napokban Ausztráliában tartózkodott. Love On Tour nevű turnéjának több ausztrál állomása is volt. Bennfentesek szerint egy minden luxussal ellátott magánrepülőgépet is kibérelt: úgy tudni, hogy egy milliárdos üzletember, Terry Peabody 68 millió dolláros (24,9 milliárd forintos) Falcon 7X gépének kényelmét élvezhette.

Arról, hogy a magángép hogyan is néz ki belülről, a TikTokra került fel néhány videó. A rajongók szerint egy luxuskategóriás szállodával is felér.

@harrysjet #harrystyles #loveontour #loveontour2023 #loveontouraustralia #loveontourauckland #loveontourargentina #loveontourlisbon #loveontourbrasil #loveontourmanchester #loveontourkrakow #loveontourbudapest ###harrystylesvids #harrystylesvideos #harrystylesloveontour #harries #harrystylestiktok #harrystylesedit #harrystylesfan #harryshouse #daylightharrystyles #onedirection ♬ Daylight - Harry Styles

A videóknál kommentben több rajongói is megjegyezte: úgy érzi, joga lenne használni az énekes magángépét, mivel nem is kevés pénzzel járult hozzá ahhoz, hogy Styles ezt kibérelhesse, hiszen rengeteget költött koncertjegyekre.

@harrysjet Harry’s private jet #harrystyles #loveontour #loveontour2023 #loveontouraustralia #loveontourauckland #harrystylesvids #harrystylesvideos #harrystylesloveontour #harries #harrystylestiktok #harrystylesedit #harrystylesfan #harryshouse #daylightharrystyles #onedirection ♬ Daylight - Harry Styles

(Borítókép: Harry Styles. Fotó: Getty Images/Jo Hale/Redferns)