Habár hivatalosan még nem jelentették be, hogy egy párt alkotnak, egy méregdrága, egyedi tervezésű ajándék a legújabb kinyilatkoztatása annak, hogy Avril Lavigne és Tyga, azaz Michael Ray Nguyen-Stevenson nagyon boldogok, mióta egymásra találtak.

Az énekesnő idén év elején bontotta fel jegyességét Derek Ryan Smith-szel, azaz Mod Sunnal, ám a jelek szerint a szakítás óta boldogabb, mint valaha. Tygával csak néhány héttel ezelőtt hozták hírbe, de a lesifotók tanúsága szerint megvan közöttük a kémia. Több csókolózós, ölelkezős felvétel is készült róluk.

Az amerikai rapper néhány nappal ezelőtt egy vaskos gyémánt nyaklánccal is megerősítette, hogy nagyon is komolyan gondolja Avril Lavigne-vel való kapcsolatát. Az egyedi tervezésű ékszerért, melyet 50 karátos rózsaszín zafír, valamint fehér és fekete gyémántok díszítenek, körülbelül 80 ezer dollárt (29,8 millió forintot) fizetett.

A Complex szerint a szemet gyönyörködtető darabot egy New York-i ékszerész, Eric Mavani készítette. Tyga kérésére az ékszer színkombinációja, valamint a halálfejes és szív motívumok mind-mind Lavigne 2007-ben megjelent Girlfriend című slágerére utalnak.

(Just Jared)

(Borítókép: Tyga és Avril Lavigne. Fotó: Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images)