Avril Lavigne két zátonyra futott házasság után – előbb Derryck Whibley majd Chad Kroeger felesége volt – úgy érezte, végleg belefáradt a kapcsolatokba. Nem is vágyott másra, csak arra, hogy élvezni tudja az egyedüllétet, ám erre nem sokáig volt lehetősége, ugyanis két nappal azt követően, hogy elhatározta, jó ideig nem fog közel engedni magához senkit, megismerte mostani párját.

A 2000-es évek hamisítatlan punk hercegnője, aki a szerelemben eddig nem volt túl szerencsés, nem titkolja, most egy Derek Ryan Smith nevű zenésszel, azaz Mod Sunnal alkot egy párt, aki a napokban el is jegyezte őt.

Az énekesnő a legújabb lemeze, a Love Sux kapcsán nemrég elmondta, hogy egyáltalán nem számított arra, hogy újra boldog lehet.

Amikor elkezdtem ezen az albumon dolgozni, tényleg úgy voltam vele, hogy sz.r dolog szerelmesnek lenni. Úgy éreztem, elég volt a párkapcsolatokból, szünetre van szükségem, kicsekkolok. Hát, ez nem tartott sokáig – pár nappal később fel is szedtem egy pasit. Pedig azt mondtam, független nő akarok lenni, aztán, úgy két nappal később szerelmbe estem. Nálam ez így megy

– magyarázta a 37 éves énekesnő.

Nehéz dolog a szerelem, és sosem ér szépen véget, de a boldogságról nem mondok le. Számomra megéri kockáztatni, újra megnyílni, törékenynek lenni, mert nem akarok semmi jóból kimaradni. Vannak hullámvölgyek, de a szerelmesnek lenni nagyon izgalmas

– vallja Lavigne, aki hozzátette, nagy Mod Sun-rajongó volt, mielőtt összejöttek

(Female First)