Filter nélküli fotót mutatott magáról a közösségi oldalán Polgár Tünde, aki szerint egy őszinte nevetés simán megér néhány új ráncot. A Feleségek luxuskivitelben című műsor egyik meghatározó alakja meri vállalni a korát és természetes kinézetét, ráadásul másokat is az önelfogadásra buzdít.

Ha nevetek, minden ráncom látszik – persze leretusálhatom, filterezhetek – vagy vághatok merev arcot, mint a 2. képen! De kit vernék át vele? Mitől lennék több, így 50 évesen?! Inkább mosolygok tovább, nem érdekel, ha ciki ráncosnak lenni az Instagyönyörű-művilágban, mert öregnek tűnök! Az vagyok – de a lelkem fiatal és szeret boldog és vidám lenni! Egy őszinte nevetés simán megér néhány új ráncot! Próbáljátok ki! Legyetek önmagatok és Ne Insta-kompatibilisek!

– olvasható a luxusfeleség posztjában, melyet Floridából tett közzé. Hasonló bejegyzéssel nemrég a Barátok közt korábbi színésznője, Nyári Dia jelentkezett, aki a szépítő filtereknek káros hatásaira hívta fel a figyelmet.

De nem Polgár Tünde az egyetlen híresség, aki nem szégyelli ráncait.

Drew Barrymore

Az 50 első randi című film szereplője sem gyötri magát az öregedés miatt. Lányait is arra tanítja, hogy ezt el kell fogadni. 

Soha nem voltam még ennyire eltökélt; meg akarom mutatni a lányaimnak, hogy az öregedés egy igazi luxus. Ha szerencsések vagyunk, mindnyájan megérjük az idős kort. Szeretném, ha békében lennének magukkal és a kinézetükkel

– szögezte le a színésznő. 

Reese Witherspoon

Igaz, a Doktor Szöszi című filmek sztárja nem sokat változott az elmúlt húsz évben, de az arcán megjelent finom ráncok őt sem zavarják.

Több mint negyven éve élek ezen a bolygón, nem csoda, ha már nem úgy élek meg bizonyos dolgokat, mint amikor 25 éves voltam. Rengeteg mindenen mentem keresztül. Megdolgoztam az ősz hajszálakért! Jobban érzem magam most, mint húsz évvel ezelőtt

– magyarázta Witherspoon. 

Jamie Lee Curtis

A magyar felmenőkkel rendelkező színésznő legszívesebben betiltaná az anti-aging kifejezést. Annyira tiltakozik ellene, hogy egy esszét is írt róla a The Huffington Post című portálnak. 

 Az öregedés ugyanolyan természetes, mint egy kisbaba puhasága és illata

– jelentette ki a 63 éves színésznő. 

Sharon Stone

Az Elemi ösztön című film sztárja szerint a nők sokkal szebbek idősebb korukban.

Mi nők egyre csak szebbek leszünk, ahogy öregszünk. Sokkal szebbek vagyunk, mint a fiatal lányoknál, mert mi már tapasztaltabbak vagyunk 

– magyarázta a 63 éves színésznő, akinek szavait a Woman's day idézte.

Naomi Campbell

Nehéz elhinni, hogy a szupermodell, akit gyakran kortalan dívaként is emlegetnek, idén májusban már 52 éves lesz. Az egészséges életmódra és a gondos bőrápolásra esküszik. Nem is foglalkoztatja az öregedés gondolata.

Nem fogok aggodalmaskodni egy szám miatt. A plasztikai műtétek azoknak jó, akik saját maguk miatt fekszenek kés alá, és nem azért, hogy mások kedvére tegyenek

– mondta korábban a modell.Â