Úgy járhatjuk be Európát, mint a világ leghíresebb kémje.

Kipróbálná, milyen egy hajós üldözés a Temzén, vagy megnézne egy kaszkadőrbemutatót? Esetleg személyesen is megtekintené Anglia egyik legismertebb kémfilmjének forgatási helyszíneit? Ezekre most mind lehetősége lesz, ugyanis nemrég egy kihagyhatatlan ajánlattal állt elő a Black Tomato luxusutazási vállalat, azok a rajongóknak a számára, akik oda vannak a James Bond filmekért.

Az ötnapos európai körutazás magába foglalja az Egyesült Királyságot, Franciaországot, Monacót, Olaszországot és Ausztriát is és 18 ezer dollárba, vagyis nagyjából 6,2 millió forintba kerül.

A The Assignment névre keresztelt élményeket az EON Productions-al és annak filmes stábjával együttműködve fejlesztették ki, így az egyéni igényeknek megfelelően még arra is van lehetőség, hogy a szerencsés utazó Daniel Craig kaszkadőrével eddzen vagy éppen egy vintázs jacht fedélzetén fedezze fel a Cote d'Azur partjait.

Az exkluzív utazás során az érdeklődőknek lehetőségük adódik az országok gasztronómiájába is belekukkantani, ugyanis betekintést nyerhetnek Bollinger titkos párizsi birtokára is. Ez utóbbi azért különleges, mert a Bollinger-birtok nem szervez saját túrákat, a tematikus körutazáson azonban feltárulnak a pincészetek, és felfedezhetővé válnak a csodálatos szőlőültetvények. Az alkoholok iránt érdeklődők pedig részt vehetnek Angilában egy mesterkurzuson is, ahol elsajátíthatják az ikonikus James Bond-féle Martini elkészítésének minden csínját-bínját.

(RobbReport)

(Borítókép: Daniel Craig mint James Bond. Fotó: Northfoto)