New York külvárosában egészen különleges dolgokra is van lehetőség.

Azoknak, akik hajlandóak mélyen a zsebükbe nyúlni, most lehetőségük adódik arra, hogy egy cápát tartsank az otthonukban – legalábbis az Egyesült Államokban. A New York belvárosától két óra autóútra található Water Millben lévő otthon persze az akvárium nélkül is sokak álma lehetne.

Az 5 hektáros területen fekvő háromszintes és 2600 négyzetméteres rezidenciát már az elhelyezkedése is páratlanná teszi, hiszen amellett, hogy vízparton található, rengeteg zöld terület veszi körbe. A luxusingatlanban 11 hálószoba és 14 fürdőszoba lett kialakítva. A házhoz tartozik egy 2800 literes akvárium is, de a villában 14 üléses mozitermet, két bowlingpályát és egy egypalánkos kosárpályát is találunk. A leendő tulajdonos a jó felszereltségű edzőtermet és a beltéri szaunát is élvezheti. Az ingatlanban biliárdasztal és borospince is van.

Az luxusvillát 59,5 millió dollárért, mai árfolyamon átszámítva 20,4 milliárd forintért lehet megvásárolni. Az ingatlant árusító ügynökség ki is adja az otthont, júliusban és augusztusban havi 1-1,25 millió dollár (350 millió forint) a bérleti díj.

(FirstClass)

(Borítókép: Cápa az akváriumban. Illusztráció: Shutterstock)