Hollywood szívében birtokol lélegzetelállító ingatlant Nick Jonas és felesége, Priyanka Chopra, akik odáig vannak az extravagáns lakberendezésért.

Az énekes és a színésznő a minden luxussal felszerelt villát, melyhez végtelenített medence, edzőterem, beltéri kosárlabdapálya, moziterem és borospince is tartozik, még 2019-ben vásárolta 20 millió dollárért (6,82 milliárd forintért).

A csaknem kétezer négyzetméteres, hét hálószobás és tizenegy fürdőszobás ingatlan egy hatalmas telken terül el Los Angeles leggazdagabb környékén. A nagy ablakokon bő mennyiségű természetes fény szűrődik be, amitől minden helyiség még tágasabbnak, tisztábbnak és fényűzőbbnek tűnik. Ráadásul pazar kilátás nyílik a San Fernando-völgyre is.

Ez az ízlésesen berendezett ingatlan a The Richest szerint talán túlontúl is tágas egy házaspárnak és kislányuknak, Jonasék azonban nem hajlandóak lejjebb adni a luxusból. A rezidencia egyébként, amely tökéletesen ötvözi a modern és hagyományos elemeket, csupán öt kilométerre található az énekes bátyja, Joe Jonas és annak felesége, Sophie Turner otthonától.

A villáról tükrőzödik a hollywoodi kifinomultság és csillogás, ugyanakkor nagyon otthonos, süt róla, hogy Jonasék számára milyen fontos a családi közeg. Benne több műalkotás is helyet kapott, a nappaliban egy kandalló is van, a konyha pedig katalógusba illő, amelyet profi tervezők alkottak meg. Az udvar tökéletes helyszínt biztosít a családi összejöveteleknek.

Lessen be Ön is Nick Jonas és Priyanka Chopra álomotthonába!

(The Richest)

(Borítókép: Nick Jonas és Priyanka Chopra. Fotó: Jeff Spicer/Getty Images)