A celebek körében nem divatos dolog manapság, hogy az eljegyzés vagy a világra szóló lakodalom előtt legalább fél évig ismerkedjenek a másikkal, sőt, egyáltalán nem cicóznak, és azonnal összekötik az életüket, ha még csak háromszor találkoztak, akkor is. Jó, ez nyilván túlzás, de majdnem pontosan így tett Amy Schumer és Emily Ratajkowski is, szóval majdnem fölösleges meglepődni azon, hogy a Jonas Brothers egykori tagja, a 25 éves Nick Jonas csupán két hónapnyi randizgatás után feleségül kérte barátnőjét, Priyanka Choprát.

Tette mindezt az indiai származású színésznő 36. születésnapján, Londonban, írja a People magazin. Az eljegyzési gyűrűről egyelőre nincsenek fényképek, de azt beszélik, a zenész bezáratta a New York-i Tiffany & Co.-t, hogy legyen néhány nyugodt pillanata kiválasztania a legmegfelelőbbet. A család szerint nagyon boldogok, sőt, azt állítják, Jonast még soha nem látták ennyire kivirult állapotban.

Az elmúlt két hónap egyébként nagyon intenzív időszak volt a páros életében, ugyanis nemcsak a másikat, hanem egymás családját is megismerték, szóval mindketten pontosan látták, hova házasodnának be, ha úgy hozná a sors. Hát, a sors ezek szerint csupán eddig váratott magára.