Palácsik Tímea vagyona tovább gyarapodott, miután hatalmas összegért eladta négy évvel ezelőtt vásárolt budapesti villáját.

Palácsik-Ráthonyi Tímea

Több mint egymilliárd forintért kelt el Palácsik-Ráthonyi Tímea budapesti otthona. Az özvegy még 2020-ban vásárolta a házat leendő családjának, ám ideje nagy részét azóta is az Egyesült Államokban tölti, így nem látta értelmét annak, hogy továbbra is fenntartsa az ingatlant. 

Kb. 3-szor aludtam benne 10 napot, szóval teljesen új 

– mondta korábban Palácsik Tímea, aki tavaly hirdette meg a villát. Erről ide kattintva olvashat bővebben.

Köllő Babett

Az Egyesült Államokba vágyik Köllő Babett 13 éves kislánya, Milla. Bár a színésznő ritkán oszt meg információkat és képeket a lányáról, nemrég kivételt tett és a Mokka vendégeként a jövőbeli terveiről is beszámolt.

Külföldön szeretne business-t tanulni

– árulta el a Sztárban sztár leszek! című műsor mentora. Hozzátette, az Amerikai Egyesült Államok az elsődleges cél, azt azonban nem tudja elképzelni, hogy a lánya távol éljen tőle, így ha Milla végül valóban a tengerentúlon köt ki, édesanyja is követi őt. Köllő Babett egyéb részleteket is megosztott a lányával kapcsolatban, többek között elárulta, hogy személyiségben elég távol esett az alma a fájától. Milla az anyjával ellentétben sokkal csendesebb és visszahúzódóbb, szerepelni sem szeret, ellenben a videóvágást nagyon élvezi. Az estéket mindig közösen töltik, hogy összebújjanak és átbeszéljék az aznap történteket.

(Borítókép: Palácsik Tímea. Fotó: Balogh Zoltán/MTI)