Az AK Royalty a világ egyetlen 24 karátos arannyal borított szuperjachtja, amely többek között jet-skivel, jacuzzi-val, és DJ-pulttal is rendelkezik.

Az AK Royalti egy 24 karátos aranyba borított pazar luxusjacht, amely egy technológiai multimilliomos, Aaron Fidler tulajdonában van, és nem meglepő módon rengeteg extrával van felszerelve: a fedélzeten jet-ski és a seabobok – búvárrobogók – is vannak, ezek szintén arannyal borítva természetesen. A jacht fedélzetén van egy hatalmas felfújható trambulin, egy vízi csúszda és két víz alatti vitorlás is. 

„Időbe, pénzbe és energiába került, hogy a 24 karátos aranypor és a tengeri festék keverékét pontosan úgy állítsák elő, hogy az a jachton a napfény visszaverődésében csilloghasson” – nyilatkozta a különleges technológiával készült szuperjachtról a milliomos jachttulajdonos. 

Nemcsak a külső, hanem a belső igazán igényesre sikerült: a fő hálószobához saját, márványba és arany szerelvényekbe öltöztetett fürdőszoba tartozik, szaunával, gőzfürdővel és egy hatalmas káddal.

A hajó bérlése hetente 100 000 fontba, azaz mintegy 45,5 millió forintba kerül.

Ezért cserébe a személyzet soraiban van egy profi halász és egy búvároktató is. Az éjszakai bulizáshoz a hangulatot a jachton lévő DJ pult, és a legmodernebb hangrendszer biztosítja. 

(origo)

(Borítókép: Jacht. Illusztráció: Image Supply/Getty)