18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

gyar3

Ilyen egy guminőgyár

2014.11.02. 19:48

Ez nemcsak egy szexbaba, ez annál több – többek közt ezt is elmondja a guminőgyárban dolgozó férfi az alábbi mini-dokumentumfilmben, ami azt mutatja be, mi történik egy ilyen helyen. Zackary Canepari és Drea Cooper filmesek készítették a rövidfilmet a kaliforniai San Marcosban lévő szexbabagyárról. Az Abyss Creations vállalat gyártósorán élethű babák készülnek, gipszmintákkal, mindenféle testrészekkel teli a műhely, ahol többek közt a mellbimbókat és a lábujjkörmöket is kézzel festik.

Azon túl, hogy a guiminőgyár önmagában érdekes, érdemes megnézni, ki az, aki ezeket készíti, aki van annyira elhivatott, hogy a mindennapjait a guminők bőrének festegetésének és a műpuncik beillesztésének szenteli. A rendelésre készült guminőket hatalmas fadobozokba teszik, hogy aztán a vásárlók otthonába szállítsák azokat. A kínai gumibabákkal ellentétben (3600 Ft náluk) a kaliforniai guminőknek elég borsos az áruk, az élethű kamukedvesért 7000 dollárt (1 704 010 Ft) is elkérhetnek. 

Az alábbi videóban pedig azt is megnézheti, kik rendelnek ilyen babákat, és hogyan élnek velük.