A ningbói Jamei kínai guminőgyárban egymáson hevernek a műcsajok, a plasztikmellek és a szemgolyók. Garantált kielégülés 3600 forintnyi összegért: nézze meg, így varrják kamukedvesét.

Nemrég beszámoltunk arról, hogy a kínai guminőket úgy viszik, mint a cukrot (itthon is, most van szezonja), amin a ningbói Jamei szexjátékgyártó cég hatalmasat kaszál. A három éve üzemelő cég tizenháromféle babát gyárt, egy műcsaj körülbelül 3600 forintba kerül náluk. Most azt is meg tudjuk mutatni, hogyan készülnek, kattintson az alábbi képre, és nézze meg galériánkat!

Egyébként Kínában állítják elő a világon megtermelt összes szexjátékszer 70 százalékát, ami körülbelül 449 milliárd forintnyi hasznot hoz az országnak. Persze nem mindegyik szexbaba ilyen olcsó, az élethű példányokért sokkal többet kell fizetni.

A tavalyi berlini szexexpón például hatezer euróba (1,78 millió forint) került egy ilyen szilikoncsaj, de láttunk már furcsábbat is: Roxxxxyt, akinek személyisége van, és olyan állkapcsa, mint Kasza Tibinek. A gyártó honlapja szerint ha most szeretnénk rendelni egyet, körülbelül háromezer dollárba kerülne (679 ezer forint). Van, akinek megéri, még gyűjti is őket. A folyamat kétirányú:szerezhetünk kéjcsajt, aki hasonlít valakire, aki bejön nekünk (Kim Kardashian, Miley Cyrus, Charlie Sheen és a többi), és öltöztethetjük valódi partnerünket is műnőnek. Vagy tutajozhatunk.