A felakasztott zokni, a karácsonyfa, a csendes éj, de még szegény Mikulás is kapott egy szexpózt –az Askmen szedte össze azokat, amiket a karácsony ihletett. A téma, amit nem lehet elégszer elővenni, és elégszer másféle pózban megmutatni.

Mikulás-póz

Nem szükséges beöltözni ehhez a szexpózhoz, bőven elég, ha a partnerét a térdére ülteti, és akár egy csiklóizgató segítségével kielégíti. A pózban persze adott a lehetőség mindenféle mocskos dolgokat suttogni egymás fülébe.

TOP 5 karácsonyi szexjelenet

Az alábbi öt videóban ilyen szexjeleneteket nézhet, akad köztük amatőr, profi, orál, hardcore, leszbi is.

Csendes éj szexpóz

A szexpózt hallva már egészen más értelmet nyer szegény karácsonyi dal. A csendes éj szexpóz nem is póz igazán, hanem inkább praktikus tanács: amikor a család a karácsonyi vacsoráját fogyasztja, szökjön el az asztaltól, és éljen nemi életet, teljes csöndben. Akár a másik száját befogva, betömve is lehet próbálgatni.

A felakasztott zokni póz

A zoknik felakasztása nálunk nem szokás, de ez tulajdonképpen nem is érdekes. A szexpóz erősen kötődik a zokni- és harisnyafétisekhez, szükséges hozzá egy hálózsák is.  A női fél vegyen fel harisnyát, a férfi zoknit, feküdjenek be egy hálózsákba ketten, húzzák magukra a cipzárt, és máris kezdhetik a mókát. Kívülről pont úgy fognak kinézni, mint egy hatalmas tömött zokni.

Hóangyal

A szexpózhoz ki kell menni a hóba, ezt csak akkor lehet kivitelezni. A hóangyal szexpóz lényege, hogy a hóban háttal fetrengők egymáson hóangyalkodnak. Szemtől szemben, vagy háttal, mindegy. Nem feltétetlenül kell ehhez hó, nagyobb ágyban is működhet.

Karácsonyfa póz

A férfi áll, a nő az ölében, és egymás szemébe nézve szexelnek, állva. Hogy ez mitől karácsonyfa póz, azt csak tippelni lehet, például, hogy a férfi magasabb, és oldalról nézve a párt olyan az alakjuk együtt, mint egy fenyőfáé.