Amint kiderült, hogy megvannak az olvasóink körében is rendkívül népszerű Autoblow-punciszépségverseny győztesei, azonnal írtunk nekik. Amiben okvetlenül különböznek egy bármilyen szépségversenyzőtől, az az, hogy mindegyiknek küldtünk egy csomó kérdést, és se világbékét, se médiában elhelyezkedést nem emlegettek, viszont nagyon jó fejnek tűnnek, és mindegyiküknek van pasija. Íme, ezt tudtuk meg róluk. 

Az első helyezett 

Nell, a győztes, Nagy-Britanniában él. Elmondása szerint a fiúja látott egy cikket a versenyről, megmutatta neki, ő pedig nagyon viccesnek találta a dolgot. „Igazából meglepődtem, amikor kiderült, hogy ez az első ilyen verseny, hát még azon, hogy az erről cikkező újságírókat sokkolta, felháborította a dolog. Olyan világban élünk, amelyben folyamatosan meztelenségnek és versenynek vagyunk kitéve, szóval miért meglepő, vagy baj, ha ezt a kettőt egy ártatlan, vicces játékban kombináljuk?”

Amikor a barátja azt mondta, hogy a puncija sokkal jobban néz ki a többi versenyzőénél, nem akart hinni neki, gondolván, a szerelem elhomályosítja a látását. Aztán közelebbről is szemügyre vette a top3 konkurenciát, és úgy vélte, lehet esélye. „Gondoltam, vicces lenne megnézni, mennyire szavaznak rá az emberek, és elképzeltem, mi mindent csinálhatnék annyi pénzzel [5000 dollár, vagyis 1,4 millió forint], szóval úgy döntöttem, miért is ne, próbáljuk meg! Semmi veszítenivalóm nem volt, és őszintén szólva egy pillanatig sem éreztem magam bűnösnek vagy romlottnak, amiért megtettem, és nem is hinném, hogy kellene. Azt gondoltam, szavaznék egy farokversenyen? Naná. Megvenném a győztes másolatát? Miért ne!” A nyereményösszeget valószínűleg egy használt motorra költi majd, hogy a fiújával utazgassanak.

Bár képet, talán érthető okokból, nem küldött, annyit elmondott magáról, hogy Skóciában él, és multimédia designer. Társával már a harmadik országban élnek együtt, azt tervezik, hogy addig utazgatnak, amíg úgy nem döntenek, most már maradnának egy helyben. Szereti a cicákat, utazás közben kulturáli sokkot átélni, főzni és új ételeket megkóstolni, rockkoncertekre és fesztiválokra, moziba járni, dokumentumfilmeket nézni, és nyelveket tanulni. Elég jó fejnek tűnik, na. Ja, a késztermékre nagyon kíváncsi, azt tervezi, hogy majd vesz egyet a fiújának.

A második helyezett

Jennyről tudjuk, hogy Németországban él, azt pedig ő mondta el magáról, hogy 23 éves joghallgató, és életcélja, hogy ha a diplomájával nem sikerül elhelyezkednie, akkor háztartásbeliként éljen. Egyébként vegán, szereti a ruhácskákat és a cicákat. Képet nyilván nem akart küldeni magáról, de személyleírást kaptunk: vállig érő, barna haja van, testalkata csípőben erős homokóra, és nagyon lebarnul nyaranta.

Még nem döntötte el, mire költi a második helyezésért járó, csaknem 745 ezer forintot, de lehet, hogy vásárolgatni, vagy nyaralni mennek a pasijával.  „A 9gagTv-n láttam a verseny hírét, a barátommal. Elkezdett érdekelni a dolog, úgyhogy megnéztük az oldalt. Már volt néhány versenyző, és azt gondoltam, ennél jobb vagyok. Szóval csináltunk néhány képet, és elküldtük a legjobbat.” Nagyon szeretne egyet a végtermékből, az viszont meglepte, hogy még a győztes punci is csak 7,7 pontot ért el a tízből. „Mégis mire vágynak akkor az emberek?”

A legsikeresebb magyar versenyző harmadik lett

Több magyar lány indult a versenyen, még a szervezők is felhívták rá a figyelmünket, milyen sokan vannak. Anita volt a legsikeresebb, ő a dobogóig jutott. És mit gondolnak, hogyan talált rá a versenyre? „A barátom hallott róla először, és ő szólt nekem, hogy van ilyen. Viccesen hangzott, nevetgéltünk rajta, aztán mondtam, hogy szeretnék jelentkezni. Sejtettem, hogy szép puncim van, mert kaptam már rá korábban is bókokat, és kíváncsi voltam, hogy egy ekkora versenyben milyen eredményt érhetne el. Utánaolvasva láttam, mennyien felháborodnak azon, hogy a nők a szó szoros értelmében szexuális segédeszközök szeretnének lenni. Akadnak, akik derogálónak, és hímsovinisztának tartják a versenyt. Szerintem azért ennyire nem szomorú a helyzet: a feminizmus a választás szabadságát adja meg a nőknek, én pedig most az választottam, hogy kiönthetik a vaginámat 3D-ben. ”

Anita 20 éves, budapesti pszichológia-hallgató. „Még két évem van hátra az egyetemből, eddig nagyon tetszik, és a jövőben is ezzel szeretnék majd foglalkozni.  A barátommal három éve vagyunk együtt, diploma után feltétlenül szeretnénk majd összeházasodni. Őt egyáltalán nem zavarta a tudat, hogy jelentkeztem a versenyre, segített nekem a fotózásban is. Az egyetlen dolog, amit sajnál, hogy senkinek nem tud eldicsekedni az eredménnyel, mert szigorú titoktartást kértem tőle.”

A nyereménye csaknem 360 ezer forintnyi dollár, valószínűleg nyelvtanfolyamra és könyvekre költ belőle.  „A harmadik helyért nem járt azért olyan sok pénz, és nem is azért csináltam. Az utolsó napokban már meg sem néztem a szavazás állását (sokáig negyedik voltam), reménykedtem benne, hogy nem kerültem be az első háromba. Nekem bőven elég lett volna a tudat, hogy a fiúk nem csak úgy mondják, hogy szép, hanem tényleg az, világviszonylatban is. Nem gondoltam végig, hogy ezért majd el kell utazni, és végig kell csinálni a szkennelési procedúrát, de úgy gondolok rá, mint egy nagy kalandra. Egyszer majd vicces lesz elmesélni az unokáimnak.” Reméli, adnak is egyet a mintája alapján készült maszturbátorból.

Hogyhogy, és mi lesz ezután?

„Egy szopógépet gyártok, az Autoblow 2-t. Műszájként áruljuk, de folyamatosan kérik, hogy áruljunk műpuncit is. Tavaly gyártattunk, de őszintén szólva eléggé ipari lett a végeredmény, a kínai gyárunk a saját mintakészlete alapján küldött egy készletet. A formát fotó után alakította ki egy művész, nem élő nő ült hozzá modellt. Nem tetszett a végeredmény, ki akartam találni, hogyan készítsek olyat, amilyenre büszke lehetek. Más szexuális segédeszköz-gyártók pornósokkal dolgoznak, gipszmintát vesznek róluk, vagy csak ráírján a pornósok neveit a kész termékekre. Én valami őszintébbet és érdekesebbet akartam. A lehető legszebb puncikat” - írta nekünk Brian Sloan, a verseny kitalálója.

Hát innen jött az ötlet, hogy egy közönségszavazással viszonylag jó képet szerezhet arról, milyen punci tetszik az emberek többségének. „Ez hatékony, és kellemes módszernek bizonyult, hiszen többszáz nő küldött nekem magáról meztelen fotót.”

A szkennelés nagyjából úgy zajlik majd, ahogy a fenti videón látható. Elmondása szerint körülbelül 8,5 millió forintba kerül az a készülék, amellyel mintát vesznek a nem a szokásos értelemben vett félmeztelen nőkről. „Majd keresünk egy pózt, amelyben a szkenner jól hozzáfér a vulvájukhoz. Talán a kitörés lesz az, csak föld helyett két széken. Jó, biztosan furcsa lesz.” Csak azt nem tudni, meddig tart majd a művelet. 

A terméket aztán igyekeznek minél gyorsabban legyártani, aztán pedig a honlapjukról meg lehet rendelni.