ABC776429.00 13 11 23.Still001

Ahogy Pumped Gabo nyaral Olaszországban, úgy nem nyaral senki

2017.06.12. 17:48

Azt már megtudhattuk, ha akartuk, hogy miként élhet Pumped Gabo és szerinte talán még sok más mai fiatal is, de azt eddig nem volt szerencsénk megtapasztalni, hogy miként nyaral. Mert a Balaton Soundon való veretés azért nem a klasszikus értelemben vett nyaralás kategóriába tartozik.

Hála a Pumpedék hétfő este jelentkező epizódjának, ez se lesz rejtély többé. A történet szerint hősünk meglepte kedvesét egy repülőjeggyel, ami nem máshova, mint a festői és végtelenül romantikus, olaszországi Velencébe szólt. Kettejük nyaralásának első felvonását megnézve, álljon itt a kiruccanásuk példája, ami elrettentő vagy akár követendő is lehet.

Az indulás

Érkezzünk korán a reptérre. De ne túl korán, mint Pumpedék, mert akkor az lesz, hogy lehet a bőröndön ücsörögni, gyorséttermi kaját tömni és két kapura unatkozni. Ugyanitt adja magát az első veszekedés, ami egy annyival ki is robbanhat, hogy 

Mi a francért jöttünk ki ilyen korán?

Ki hívta a taxit, ki nem nézte meg a beszállókártyát? Máris kész a balhé.

Az érkezés

Lehetőleg még otthon tervezzük meg a reptérről a szállodába vezető leggyorsabb és ár/érték arányban legjobb útvonalat a szállásig. Vagy csináljuk úgy, mint Pumpedék, akik helyben, GPS segítségével sétálva, hajókázva jutottak el a szállásra. Az amúgy is stresszes helyzetet érdemes/nem érdemes azzal fokozni, hogy barátnőnk táskájába pakoljuk a vízzel teli 1,5 literes palackunkat, majd cipeltetjük vele. Amikor párunk arra panaszkodik, hogy a sok sétától lerohad a lába, leszakad a keze a gurulós bőrönd cibálásától, akkor alkalmanként csesszük le, hogy mi a bánatért jött magasarkúban, ugyanitt: kussoljon már be végre. 

A szállás elfoglalása

Gyors kipakolás, kis szusszanás, és irány a város. Mindez Pumped módra: gyors kipakolás, ami során kiderül, hogy a Pumped Gabo végül kiszórta azokat a ruhákat, amiket Sebestyén Ági direkt  berakott hozzá. Hogy miért nem hozta el végül? Mert barátnője sunyi módon rakta be a gönceit, és mert nem fért volna el a fehérjepor. Meglepő módon ettől nem robban ki újabb verekedés. Sőt! Pumped komótosan letolja a nadrágját, közli, hogy ő fáradt, kiül az ágy szélére, kinyitja az ablakot és hagyja, hogy barátnője szájjal kényeztesse.

Röpke városnézés és vacsora

Gyors, céltudatos az előre kinézett helyszín kiválasztás. Ezzel szemben Pumpedék össze-vissza mászkálnak, még meg is állnak a galambetetést pénzért kínáló lehúzómaffiának, majd találnak egy csendes kis éttermet, ahol Google Translate segítségével rendelnek olaszul.

Nyaraláskor mindig érdemes a helyi specialitásokat keresni. Olaszországban jöhet minden, ami tészta, illetve tengerpart közelében a kagylók, halak, rákok kipróbálása javasolt, hisz azok garantáltan frissek. Ehhez képest mit evett Pumped? 

Csirkét rizzsel.

Akit mindez audiovizuálisan is érdekel, az kapcsolja be a televíziókészüléket, keresse meg az RTL Spike nevezetű adót, majd hagyja ott 22:00 és 22:30 közötti időszakban, akkor lesz  a csoda. Így arról sem maradhat le, amint Pumped Gabo szuvenír gyanánt vesz egy zacskó pénisz alakú tésztát az édesanyjának.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ahogy Pumped Gabo nyaral Olaszországban, úgy nem nyaral senki

Hogy elrettentő vagy követendő példa, azt döntse el ön!

109 · Jun 12, 2017 05:48pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments