Tavaly egy nagy sikerű, díjnyertes* posztsorozattal megválasztottuk a legcsinosabb fesztiválozót az egész Szigetről, az önök szavazatai alapján. Ekkor megígértük, hogy egy ugyanilyet majd 2017-ben is készítünk, hát természetesen álljuk is a szavunkat. Fotósunk megkérte a legcsinosabb lányokat a Pink-koncert napján, hogy pózoljanak nekünk. Magát Pinket is megkérdeztük, de sajnos nem vállalt exkluzív fotót.

Akik viszont bevállalták, azok közül az alábbi öt lány lett a kedvencünk. Az öt jelölt közül azonban nem mi választjuk ki a legcsinosabbat, hanem ön! Nézze meg a képeket, és kérjük, klikkeljen egyet a kedvencére a poszt legalján a szavazógépben!

Indiánlány

Ez az indián fejdísz egy csoda, főleg a fekete gyöngyökkel kombinálva. Emellé a szett többi részét nem is kell túlbonyolítani, elég egy szexi fekete felső, egy fekete kendő és egy forró-farmernadrág. Vagy farmer-forrónadrág.

Sapkás lány

Évek óta nagyon menők ezek az állat formájú sapkák, de azt évek óta sem sikerül megfejtenünk, hogy bizonyos személyek hogyan bírják ki ilyenben 35 fokban. Mindenesetre a sapka fáradtrózsaszín tónusához passzol a tüllszoknya, és ez a felső is nagyon csini!

Koszorús lány

Ő nem egy koszorúslány, hiszen ez nem egy esküvő, csak a Sziget fesztivál. Viszont van egy rózsaszín rózsakoszorúja, a csupafekete szett megkoronázásaként! És jobb, ha mi szólunk, hogy idén ez a típusú napszemüveg a legmenőbb, szóval aki trendi akar lenni, szerezzen egy ilyet.

Szivárványos lány

Aztamindenit, mennyire színes minden ezen a lányon! És milyen jól áll neki! Még a körme is színes, a sminkje meg csillámló, dehát egy szivárványos nadrághoz ez a minimum. Reméljük, felkereste a Magic Mirror sátrat, mert ott biztosan nagyon értékelték ezt a szettet.

Katonazöld lány

Az ötödik kedvencünk pedig ő, akin egy nagyon szexi, katonazöld, hason lyuggatott mintás felső van. (Vagy az is lehet, hogy ez egy body.) A forrónadrággal nem lehet melléfogni, a szandál viszont lehet, hogy nem a legpraktikusabb a Sziget fesztiválra, de az biztos, hogy csinos!

Önnek ki a kedvence?

*Jó, jó, igazából nem volt díjnyertes a tudósításfolyamunk a tavalyi Szigetről, de mi így is büszkék vagyunk rá.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Beindult az össznépi csinoslány-vadászat a Szigeten!

Íme az első öt találatunk. Önnek ki a kedvence? Lehet nézegetni, lehet szavazni!

261 · Aug 10, 2017 02:22pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments