A Sziget ideje alatt minden nap leszólítottuk és lefotóztuk a legcsinosabb, legrokonszenvesebb lányokat, hogy másnap megkérdezzük önöket, ki a kedvencük közülük. Természetesen a tét nélküli verseny döntője sem maradhat el: most arra kérjük önöket,

válasszák ki, hogy az eddigi nyertesek közül ki a Sziget abszolút legjobb csaja, a legcsinosabb, leghelyesebb fesztiválozó!

Az eddigi szavazásokat nem zárjuk le, de a versenyzők a cikkünk írásakor fennálló sorrend alapján kerültek be a döntőbe. Íme, a fesztiválozók java! Érdekesség: úgy látjuk, fotózhatunk akárhány tarkán, színesen, csillogósan felöltözött nőt, úgy tűnik, olvasóink többségének a visszafogott, kevés színt viselő, szolidabb fesztiválozók jönnek be jobban. Ez a tudás még jól jöhet máskor.

A barna hajú svéd lány

Az első nap győztese: ez a lány elképesztő fölénnyel verte az aznapi mezőnyt. Na de elég lesz a diadalhoz a rongyos duplafarmerrel kombinált kedves mosoly? Ezt kell eldöntenie, minket meggyőzött.

A fekete kalapos lány

Második minigyőztesünk a fekete kalapos lány volt, akiből kollégáink először a zsiráfos úszógumit vették észre, nem véletlenül. Ő sem cifrázta túl az összeállítást, amelyben a fesztiválra érkezett, és igaza volt: biztosan nem fázott, viszont mindenki másnál több szavazatot kapott.

A kis feketés lány

A harmadik napon egy nagyon egyszerűen és visszafogottan felöltözött fesztiválozót választotta kedvencének a többség, amin nagyon meglepődtünk. A tetőtől talpig fekete szettről igazából közelebbről, vagy a képre kattintva derül ki, hogy van benne valami extra: a rojtos felső, és a csillogó arcfestés. Ezzel főzte le a színesen öltözött kolléganőit.

A horgolt lány

Ennyi visszafogottság után nem történhetett más, mint hogy valamilyen merészebb ruhás lány nyerje meg a napi versenyt. És tényleg: a negyedik napot a piros nadrágot, és alig észlelhető, horgolt topot viselő fesztiválozó tette zsebre. Itt megnézheti, kiket győzött le.

A piros szoknyás lány

Akkor is megjegyeztük, most is megjegyezzük: ez a fesztiválozó határozottan emlékeztet minket Taylor Swift énekesnőre, ami talán a célja is lehetett. Valószínűleg mindettől függetlenül döntöttek önök úgy, hogy csinosabbnak tartják, mint a csillámarcú, vagy hercegnő-fejdíszes versenyzőt.

A szexi feketés lány

Kedden hazudtunk. Méghozzá azt, hogy utoljára szavazhatnak a Sziget legjobb nőiről. Hogy olvasóink emiatt kerültek gyászos hangulatba, vagy magától győzte meg őket a fenti képen látható, enyhén Csobot Adélra hajazó nő – most végleg eldönthetik.

Szóval? Önök szerint melyikük nyerte meg a fesztivál-jónőségi versenyt?

Ki volt a legjobb nő az idei Szigeten?