Mások koncerteket hallgatnak a Sziget fesztiválon, esetleg előadásokat néznek meg vagy isznak és partiznak. Mi ehelyett csinos lányokat szólítgatunk le és kérünk tőlük fényképet. Ezt természetesen nem(csak) hobbiból csináljuk, hanem olvasóink szolgálatában: minden nap posztolunk ötöt a legcsinosabbak közül, hogy aztán önök szavazhassanak a kedvencükre.

Tegnap a fenti képen látható lány győzött, ezúton is gratulálunk neki – nézzük, a hétfői mezőny hogyan áll össze. Szerepel benne két meglepően elegáns hölgy is!

Vidám blúzos lány

A mosolya is vidám, a felsője szintén! A Converse-klón tornacsuka és a farmerforrónadrág szintjén ez egy átlagos szigetes szett, de a blúz és a virágkoszorú abszolút figyelemre méltóvá teszi – nem is beszélve arról a bájos lányról, aki az egészet viseli. Csinos, de láttunk nála elegánsabbakat!

Kék szoknyás lány

Egyvalakit láttunk már az idei Szigeten, aki a szexi titkárnők kedvencével, a ceruzaszoknyával kacérkodott, hát most összeakadtunk még valakivel. Természetesen ez sem egy klasszikus ceruzaszoknya, mivel annak viselete a fesztiválozást gyakorlatilag kizárja, hanem egy trendi, zsebes fazon, hozzá a környezethez képest meglepően decens felsőrésszel és nyakláncokkal. Csak a cipőből lehet arra következtetni, hogy most egy fesztiválon járunk.

Kis fekete ruhás lány

A kis fekete ruha elvileg minden nő ruhatárának alapeleme: szexi, elegáns, de nem túl ünnepélyes, viszont bármivel kombinálható. Kis fekete ruhában senki nem jár fesztiválra – még ez a lány sem, tekintve, hogy ez egy kékes-zöldes árnyalat, nem pontosan fekete, plusz nem is ruha abból a szempontból, hogy az alja nadrág.

De ettől még messze ez a legelegánsabb ruha, amit az egész fesztiválon láttunk, a Szigeten kb. ez felel meg a nagyestélyinek, főleg egy ilyen precíz sminkkel és szinte menyasszonyosra megcsinált hajjal. Megintcsak a cipő az egyetlen, ami árulkodik a helyszínről.

Kendőszoknyás lány

Egy fesztiválon nem túl praktikus a bokáig érő szoknya, de ez a lány a dereka köré kerített egy kendőt, és ettől short-melltartóból álló fesztiválozószett egyből nagyságrendekkel elegánsabbá vált. Idén a tarka csillámsmink a trend, ennek a legelegánsabb verziója az aranyfesték, ami ennek a lánynak a homlokát és a vállát díszíti. Imádjuk a stílusát, a kiegészítőit, és ezúton is üdvözöljük még egyszer, ha látja ezt, ő fogja tudni, hogy miért!

Átlátszó blúzos lány

Ötödiknek pedig egy átlátszó blúzt mutatunk, illetve egy lányt, aki ilyet visel. Persze úgy, hogy van alatta valami, mégsem vagyunk Ozorán, hogy simán lehessen melltartó nélkül sétálgatni! A farmershort-tornacipő kombót őnála is kipipálhatjuk, na de deréktól felfelé kifejezetten különleges, egész elegáns, és egyértelműen csinos, nem?

Ha van véleménye, ha lett kedvence az öt közül, itt a lehetőség a szavazásra!

Még öt csinos lány a Szigetről. Ki tetszett önnek a legjobban?

Na?

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Van olyan csinos lány a Szigeten, aki elegáns is

Mint minden, az elegancia is relatív, de ez a szett a Szigeten nagyestélyinek számít. Főleg ilyen merész dekoltázzsal és profi-dögös sminkkel.

4 · Aug 14, 2017 04:42pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments