Amikor pár éve még új volt a Sziget Beach, akkor még nudistákkal is összefutottunk, de azért azóta a legnaturistábbak is felvesznek minimum egy fürdőruhát a fesztiválozáshoz. Most, hogy nap, mint nap sorra szólítgatjuk le a csinos lányokat fotóért a Szigeten, rengeteg fürdőruhás fesztiválozót látunk – mind közül az eddigi legmerészebb is szerepel a mai összeállításban. Öten vannak, nézzük őket, mindenki válasszon kedvencet ízlése szerint! Fent egyébként a borítóképen a tegnapi szavazás győztese látható.

Zöld bikinifelsős lány

Kezdjük ezzel a francia lánnyal, aki a bikinifelsőt forrónadrággal kombinálta, és annyira jól megy neki a sminkelés, hogy nem csak a saját arcát díszítette ki, hanem...

Kertésznadrágos lány

...A zöld bikinifelsős lány csinálta barátnője, a kertésznadrágos lány sminkjét is. Amihez ráadásul kitűnően passzol ez a napszemüveg, meg a jobb csuklón a tarka karkötő. A bal csuklón a jegyek vannak, azért ilyen sok valószínűleg, mert idén külön van a jegy, külön a BKV-ra szóló „city pass″, külön esetleg luxuskemping-belépő, és lehet külön karszalagon a pénzfizető chip is.

Zöld fürdőruhás lány

Na és akkor kerüljön most itt középsőként sorra az a lány, akit a címben emlegettünk! Ugye, hogy milyen merész a fürdőruhája? Pedig ez nem is egy bikini, sőt, rávett egy forrónadrágot. Ha valaki tud az arcára koncentrálni, az biztos már észre is vette, hogy milyen különlegesen van kisminkelve, a bokacsizma pedig szokatlanul szexi/elegáns viselet egy fesztiválon.

Zöld felsőrészes lány

És még mindig van valaki, aki zöld felsőrészben nyomul. Ő egy angol fesztiválozó, de rajta talán nem is ez a középen hálóval dekoltált ruhadarab a legkülönlegesebb, hanem esetleg a csíkokból álló szoknya. Az öve se semmi, akinek extravagáns ízlése van, biztos rá szavaz majd!

Csillámló hajú lány

Ő nem azért pózolt nekünk így lesütött szemmel, mert annyira szerény, hanem azért, hogy rendesen látszódjon, milyen jól van megcsinálva a haja. Csillámlik! A rózsaszín felső és a sötét rúzs egészen drámaivá teszi ezt a szettet, a farmerszoknya pedig vagány és szexi, ezúton is üdvözöljük őt, és köszönjük a fotót!

De a szavazásról ne feledkezzen el senki! Vajon ki a legcsinosabb az öt közül a többség szerint?

Ki a legcsinosabb?

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ennél merészebb fürdőruhát eddig nem láttunk az idei Szigeten

A fesztiválozók melltartótengerében felbukkant egy egyberészes fürdőruha, de olyan dekoltázzsal, hogy majdnem zátonyra futottunk!

36 · Aug 12, 2017 12:51pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments