A hírességeknek általában kifizetődő, ha az Instagramon minél többet megosztanak az életükből. Nyáron természetesen ők is strandon/vízparton vannak, így az Instagramon is egyre több az ilyen témájú kép. Egy roppant eredeti ötlettel összeszedtük hat roppant látványos, illetve sok követővel rendelkező haza hírességet, mindegyiküktől választottunk egy nagyon Nyár blogba passzoló képet, és a gyűjteményt most ebben a heti trendben kíváncsian tárjuk ön elé. Önnek melyik fotó tetszik a legjobban? Legalul lehet szavazni!

Vajna Tímea

💋

A post shared by Timea Vajna (@timeavajna) on

Legyen Vajna Tímea az első, akinek az Instagramján mindig történik valami. Ő ezt a nyári szezont még Cannes-ban kezdte meg, méghozzá egy barackszínű, egyrészes fürdőruhában. A strandolós szett része nála ezen kívül egy csomó karkötő és egy viccesen retrós napszemüveg, meg persze egy retikül, hogy legyen valami a kép közepén jó nagy márkajelzéssel, nehogy azt higgyük, hogy a kínai piacról öltözködött fel.

Csobot Adél

Az egyik legtöbb követővel rendelkező magyar hírességgel folytatjuk, aki közben második babájával terhes, és amikor nem a vébét nézi, akkor például elmegy a Balatonra vitorlázni. Ez a szett szerintünk nem is annyira a fekete, szintén egyrészes fürdődressztől érdekes, hanem a fejkendő az, ami az átlag fölé emeli ezt a fotót. Menő is, nőies is, szokatlan is, jópofa is.

Görög Zita

Görög Zita szintén babát vár, ő már a harmadikat, és ezt a képet azért posztolta, hogy ezzel is promózza a reklámozandó fürdőruhamárkát – nem ő az egyetlen, ilyen biznisz ez az Instagram. Ez az almazöld bikini nagyon jól megy színben a lebarnult bőrhöz, de a képben az a zseniális, hogy a ruci árnyalata passzol a kép jobb oldalán levő redőnyhöz. Hiába, instagramozni tudni kell!

Jakabos Zsuzsanna

Everything you can imagine is real @panamyphoto

A post shared by 〰ZSUZSANNA JAKABOS〰 (@zsuzsubell) on

Vigyázat, ezen a képen nem Angelina Jolie látható, hanem Jakabos Zsuzsanna úszónő. A női celebek szeretnek extraszexik és extranőiesek lenni a fürdőruhás képeiken, hát Jakabos Zsuzsanna meg fogta és elindult az ellenkező irányba. Bakancs, katonazöld dzseki, szigorúan összefogott haj: pont az ellenkezőjét kapjuk annak, mint amire fürdőruhás fotók böngészésekor számítunk. Mi szeretjük a meglepetéseket, ez pedig számunkra különösen kellemes volt. Ön szerint?

Péter Szabó SZilvia és Horváth Éva

☀️ #sunisshining

A post shared by Horváth Éva (@evahorvathofficial) on

Na de még a szavazás előtt jöjjön Péter Szabó Szilvia énekesnő és Horváth Éva modell-műsorvezető, pontosan két olyan szettel, amire az előbb utaltunk: a szó klasszikus értelmében véve nőies, nyárias, pont strandra való. Sőt, a kalap és a fehér klepetus nemcsak csinos, hanem praktikus is, feltéve, hogy az ember nem akar leégni és/vagy hőgutát kapni. A sorozatból Péter Szabó Szilvia Instagramján is meg lehet nézni további képeket.

Sáfrány Emese

#summer #ilovesummer 📸: @peter_paszternak #fashion #style #hair Haj: @jeanetteracz_

A post shared by Sáfrány Emese (@aleska_safrany_emese) on

Kié a legjobb fotó?

Sáfrány Emese maradt a végére, és nyilván ez a fotó nem csak úgy hirtelenjében készült, miközben az Aleska néven is ismert előadóművész-modell leugrott egyet gyorsan csobbanni a vízpartra. Ez egy nagyon profi divatfotó, amihez minden profin össze van rakva. Ez a frizura és ez a smink nyilván nem pancsoláshoz készült, de persze ez a fotó élvezeti értékéből mit sem von le, sőt. Fekete, elegáns, nőies, nyárias és van annyira szexi, hogy éppen lehet rá a merész szót alkalmazni. Nos, önnek hogy tetszik?