Az ember, ha van kedve, szebbé teheti a világot azzal, hogy unalmas tucatruhák viselése helyett úgy öltözködik, ami vizuálisan is kifejez valamit a személyiségéből. Egy olyan hely, mint például a Sziget fesztivál, különösen alkalmas az ilyen típusú önkifejezésre, hiszen itt aztán tényleg mindent szabad, legalábbis ha az öltözködésről van szó. Mindenki annyit egyénieskedhet, amennyit csak akar. Az idei fesztiválon azonban azt láttuk, hogy minden korábbinál többen választják az egyéni öltözködés szöges ellentétét. Mutatunk hat példát, ki tetszik a legjobban?

Fürdődresszes lányok

Ez a két lány nem egyénien, hanem kéténien van felöltözve, de ők még az összeöltözésnek egy igazán laza formáját választották a többiekhez képest. Csak a vicces macskás fürdődressz és a művirágfüzér a két ruhadarab, ami pontosan ugyanaz mindkettejükön, úgy egyébként meg fazonban nagyjából passzol a forrónadrágjuk, a tornacipőjük és a napszemüvegük.

Inges lányok

Az idei év egyik legnagyobb trendje a például a legyező mellett az egzotikus mintás ing, ezek a lányok pontosan ilyet választottak. Sárga alapon egzotikus minta, hozzá kop(tat)ott farmerből forrónadrág, övtáska, napszemüveg. És még a hajukat is hasonlóra csinálták meg, mert nem az egyéniségüket szerették volna aznap kifejezni, hanem azt, hogy ők ketten mennyire egyformák.

Apa-fia

Az összeállításban csak ők a magyarok, ráadásul apa-fia kettőseként mutatkoztak be. Teljes egészében fekete-fehér kockás ruhákat viseltek, de nem úgy, hogy elmentek a boltba, és mindenből kettőt vettek, hanem ennél jóval kreatívabban voltak összeválogatva a ruhadarabok. Igen, a napszemüveg és a karkötő is pepita!  Ezúton üdvözöljük őket még egyszer, talán a legemlékezetesebb találkozásunk volt az idei Szigeten beszélgetni velük egy pár mondatot.

Három srác kék-pirosban

Bár két női párral kezdtük, azt kell, hogy mondjuk, hogy az összeöltözködés a srácok körében még népszerűbb. Ők hárman például valószínűleg úgy öltöztek fel, hogy elmentek a boltba, és mindenből hármat vettek, mert nemcsak a kék mintás póló és a piros nadrág ugyanolyan, de még a kockás zokni és a cipő is.

Öt virágmintás srác

Ez az ötösfogat a legeklatánsabb példája a trendnek, mert az összeöltözés pontosan ezekkel a nagyon trendi, egzotikus mintás ingekkel népszerű 2018-ban, mint amilyenre a fenti borítókép is mutat egy bónuszpéldát az oldal tetején. Ezek a srácok ráadásul öten álltak össze, hogy barátságukat ruházatukkal fejezzék ki, a nadrágjaik is nagyjából összepasszolnak, plusz mindannyian bevállalták a mezítlábazást, ami például az Ozora fesztiválon magától értetődő, de a murvás utakkal átszőtt, eszméletlenül poros, és gyepet csak nyomokban tartalmazó Szigeten kész vakmerőségre vall.

Öt papagájos srác

Melyik társaság a legjobb?

És még egy összeöltözött ötösfogathoz volt szerencsénk, hatodsorban velük bizonyítjuk, hogy bár korábban is trend volt a fesztiválos összeöltözés, a dolog népszerűbb jelenleg, mint valaha. Vajon hogyan beszéli meg ez a haveri társaság, hogy menjenek el együtt a boltba és mindenki szerezzen be egy papagájos egyenpólót? Szerettünk volna ott lenni, amikor ezt letárgyalták, igaz, ezek a srácok nem a kemény maghoz tartoznak, mert bár egzotikus mintájú a felsőjük, ez nem ing, hanem póló, és a többi ruhadarabjuk nincs olyan szigorúan szinkronizálva, mint másoknál. Persze lehet, hogy ezzel együtt ők lettek önnek a legszimpatikusabbak. Most, kérjük, ha van kedve, szavazzon a kedvencére!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Egyéni öltözködés fesztiválra? Sajnáljuk, 2018-ban nem menő!

Ez a Sziget egyik legmarkánsabb trendje az idén, az önkifejezés meg a különcködés a mai fiatalok számára ezek szerint egyre kevésbé vonzó.

2 · Aug 12, 2018 12:15pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments