DSC7178

Zászlóval szigetelnek, de mire ilyen büszkék? Megkérdeztük

2018.08.14. 16:47

Lassan hagyománnyá válik nálunk, hogy minden évben készítünk egy kvízt a Szigeten, amiben egyetlen fotóból, arcról kell kitalálni, hogy ki honnan érkezett a fesztiválra. Az első ilyen kvízünkhöz képest idén egyrészt annyit csavarintottunk az ötleten, hogy most már csak olyanokhoz mentünk oda fotóért, akik zászlóval közlekedtek a Szigeten.

Merthogy mindig is sokan voltak, akik országjelzéssel együtt közlekedtek ezen a gigapartin, hiszen a Sziget többek között pont erről szól, hogy összehozza egy hatalmas ünneplésre a különböző nemzeteket. Szóval ha valaki egy hatalmas zászlót lobogtatva járkál a tömegben, nyilvánvaló, hogy az illető büszke a hazájára. Így aztán idén nem csak fotót kértünk ehhez a kvízhez, hanem másrészt fel is tettük mindenkinek a kézenfekvő kérdést:

Mi a legjobb dolog a hazájában, mit szeret benne a legjobban?

Hogy ez könnyítés vagy nehezítés-e a kvízben, azt majd ön a végén eldönti, mindenesetre ezúttal a feladat az, hogy lát majd egy képet egy vagy több személyről, és azt olvashatja majd a kép alatt, hogy az adott fesztiválozó mit szeret a legjobban a saját országában. Próbálja meg ebből megtippelni, hogy melyik országról van szó!

Nézzünk egy példafeladatot!

Az oldal tetején található borítóképen mosolygó társaság például egyhangúlag azt mondta, hogy az ő országukban a legjobb dolog a...

húsos-sajtos pite.

Meg tudja tippelni, hogy honnan érkeztek?

Nos, a példafeladatra a helyes válasz az, hogy...

De most már nézzük élesben a kvízt, 10 további kérdéssel!

Szigetelőkről mutatunk képeket, akiktől megkérdeztük, mi a legjobb dolog az országukban. Találja ki, honnan jöttek!

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »