Az idei Balaton Sound sokkal menőbb, mint a tavalyi, hiszen egy megújult és kibővített VIP-résszel várta a fesztiválozókat, ahol Insta-fal és a miami-i strandok hangulatát idéző plázs is van. Persze, mindennek megvan az ára: míg a VIP-szekcióért mindenki odavolt, a fesztivál egykor fesztiválozóktól nyüzsgő része viszont pangott az ürességtől. 

A kondiparkról van szó, ami sajnos már tavaly sem volt túl népszerű a partozók körében, pedig kockahasból nem volt hiány, az biztos. 

Sőt, a kültéri edzőterem is elég jól felszerelt volt: TRX-szel,  kettlebellel és medicinlabdával is edzhettek volna a fesztiválozók, ha késztetést éreztek volna rá. 

Lehet, az okozta a problémát, hogy 2018-tól már nem a Balaton közvetlen közelében, hanem egy félreesőbb részen található? Vagy ott keresendő a hiba, hogy sérülése miatt idén nem volt itt a leghíresebb használója, Pumped Gabo?

Bármi is legyen a válasz, úgy tűnik, a fesztiválozók többsége már a Balaton Sound előtt letudta az edzést, hogy a fesztiválon már csak szórakoznia kelljen, nem pedig húzódzkodni.