A Love Island egy párválasztós brit reality, amit nagyjából úgy kell elképzelni, mint amilyen az Éden Hotel volt, csak éppen nem sokáig kell már elképzelni, mert érkezik a magyar verzió az RTL-re hamarosan. A brit ITV-n 2015 óta futó eredeti verzió arról lett híres, hogy mennyit szexelnek benne a játékosok, és most futó ötödik évadot pont azért kritizálják a nézők, mert nem szexelnek benne eleget a szereplők (legalábbis a korábbi évadokhoz képest), és hát ez a műsor néha olyan személyiségeket tartalmaz, akiket jobb nézni, mint hallgatni. Szóval akkor már inkább szexeljenek, mint beszéljenek.

A műsor legutóbbi kiesője bizonyos Michael Griffith volt, aki amellett, hogy nyilván rengeteget edz, tűzoltóként dolgozik, és a fenti képen a bal oldalon látható. Nos, azt írja a The Sun nevű lap, hogy ő megadta a választ a kritizálóknak: azért nem szexelnek a játékosok az idei Love Islanden, mert túl meleg van hozzá. Azt mondja, hogy még a légkondi mellett is olyan meleg van a Mallorcán található villában, ahol a műsort forgatják, hogy egyik játékosnak sincs kedve ágyba bújni a hőségtől.

Ezek szerint a globális felmelegedés, vagy legalábbis a nyári hőhullám a realityknek is betesz, mindenesetre álljon itt még egy nyárias műsorfotó Michael Griffiths Instagramjáról.