Az idei szezon fürdőruha trendjeiről Palvin Barbara és Mihalik Enikő sem maradhatott le

2019.08.04. 13:46

A bikini mustra folytatásaként megnéztük, hogy Magyarország két legismertebb és legkedveltebb modellje idén milyen parádés fürdőruhákban élvezte/élvezi a napsütést. Palvin Barbara és Mihalik Enikő a kötelező divatfotózásokon túl is szívesen mutatkozik fürdőruhában a rajongók és követők legnagyobb örömére. Mindketten szeretik a laza, színes és a klasszikus darabokat is. Közösségi oldalaikról szemezgettünk és választottunk ki 2-2 darabot.

Palvinék egyébként már több alkalommal is dolgoztak együtt egy-egy bikini szett népszerűsítésében. Legutóbb a Bahamákon, több komoly kvalitású modellel egyetemben szerepeltek a Solid and Striped kampányában.  A képen balról a negyedik hölgy Mihalik Enikő, jobbról a harmadik pedig Palvin Barbara.

 Az idei képek közül messze az egyik legszexibb összeállítás. Palvin egy szokatlan fehér együttesben pózol a tengerparton. A pólószerű felsőrész nyilván az UV-sugarak ellenni védelmet hivatott szolgálni. Az alsó rész egy napjainkban nagyon népszerű ívelt darab, ami kihangsúlyozza a csípőt és a lábakat.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Looking forward to summer 🌞

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Ahogy Palvinnál, úgy Mihalik is egy visszafogottabb, elegáns darabbal indította a nyarat. A fekete együttes egyébként hangsúlyosabb dekoltázst kapott, de még az ízléshatáron belül. Nem mellesleg a modell kutyusa is meghatározó szerepet kapott a kompozícióban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

First time in Miami for Sir Charles

𝐄𝐍𝐈𝐊𝐎 𝐌𝐈𝐇𝐀𝐋𝐈𝐊 (@eniko) által megosztott bejegyzés,

 Muszáj volt ezt a naturális képet is ide tennünk, még ha jelen esetben nem is visel fürdőruhát Palvin. A kép annyira megkapó a homokdukkózással és a banánlevél kalap kiegészítővel, hogy az idei év egyik legszexibb Insta-posztja díjat megkaphatná ebben a kategóriában.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@si_swimsuit 2019 🌴🌞

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

 Zárás képpen pedig egy fenékhangsúlyos kép Mihaliktól. Egy szolid, színes bikiniben élvezi a lengedező szellőt a homokos tengerparton. Ember legyen a talpán, akinek ettől a fotótól nem jön meg a kedve egy kis fürdőzéshez. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#TGIF

𝐄𝐍𝐈𝐊𝐎 𝐌𝐈𝐇𝐀𝐋𝐈𝐊 (@eniko) által megosztott bejegyzés,