Bár a legtöbb embernek felüdülést jelent a strandolás a nyári hőségben, nem mindenki van ezzel így. Geszti Péter sem, aki azóta nem szeret csak úgy kifeküdni a partra, mióta a '80-as években édesanyja egyszer hirtelen nudizásba kezdett az Adrián.

A rapper/producer a Spektrum Home-on futó NőComment! vasárnap adásba kerülő részében beszél erről arról a különös élményéről, ami egyszer elvette a kedvét a strandolástól.

Hatni úgy szeretek a strandon, hogy nem jelenek meg

- válaszolta meg Geszti Péter

Ábel Anita kérdését, miután éppen arról beszélt, hogy dalszövegíróként sosem használ káromkodásokat dalszövegeiben.

1980 valahányban, amikor utoljára mentem édesanyámmal együtt nyaralni kettesben egy Skoda meghajtású gépjárművel Horvátországba, ami akkor még Jugoszláviának számított, akkor az én édesanyámból előtört az ő naturista szelleme, és a Nagy fehér bálna című filmet eljátszotta a parton

- kezdte mesélni a több évtizedes történetet Geszti Péter.

Elmondta, hogy az anyja az a típusú nő, aki sosem foglalkozik azzal, mások mint gondolnak vagy mondanak róla, ezért gátlástalanul és könnyedén levetette magáról a bikinijét .

Kifeküdt, és énnekem posztkamasz kori, imprinting, vagyis nagyon mélyre vésődő gátlást hozott onnantól kezdve a strandon, hogy ilyet nem csinálunk többet. Próbáltam úgy viselkedni, mint aki nem vele van. Azóta én a strandon óvatosan közlekedek, mindig behúzott hassal -

mondta Geszti Péter.

A műsorban a családjáról is beszélt, arról, hogy mivel csak nőkkel lakik együtt (két lányával és feleségével), nagyon könnyű férfinak éreznie magát. Mint elmondta, otthon egy új univerzum nyílik meg számára, amiben még boldogabb, mint általában, noha sosem tartotta magát boldogtalan embernek.

Családja a koncertjeire is el szokott menni, de Geszti Péter híressége nem téma náluk otthon, lánya 6 éves korában jött rá, hogy az apjának rajongói vannak, amikor egy járókelő autogramot kért tőle.

Én azt szoktam mondani, hogy világsztár vagyok, de csak Budapesten

- tette hozzá Geszti Péter.