Egy heti trend erejéig újra elővettük a Nyár blogot, egyrészt mert tombol az indián nyár (bár strandidő sajna azért nincs), másrészt mert újra bikinibemutatókat tartanak, persze nem Európában, hanem Los Angelesben, ahol most éppen zajlik a divathét. A Lila Nikole nevű márka bemutatóján egy szellemes újítással is találkoztunk, a hosszú ujjú bikinivel, de persze kérdéses, hogy hányan tartanának praktikusnak egy ilyen darabot. A rucikat többé-kevésbé (kevésbé) ismert modellek-influenszerek mutatták be, valamint egy playmate, íme a hat leglátványosabb szett. Önnek melyik tetszik a legjobban?

Maryam Iman

Kezdjük a címben kiemelt hosszú ujjú bikinivel! A színes anyagból készült fürdőruhának a felsőrésze inkább emlékeztet haspólóra, mint bikinifelsőre, és ezzel erősen kikacsint a '90-es évek divatja felé. Ami viszont nagyonis 2019-ben helyezi el ezt a modellt, az az, hogy a hosszú ujjú bikinit nem egy extravékony modell mutatja be, hanem Maryam Iman plus size modell-influenszer. Ideteszek az Instájáról egy posztot, szerintem senki nem fogja rossz néven venni.

CJ Sparxx

Az előző hosszú ujjú fazon létezik könyékig érőben is azok számára, akik azt szeretnék, hogy csak az alkarjuk barnuljon le strandolás közben. Egészen ravasz ez az elöl megkötős felsőrész, amit CJ Sparxx playmate mutat be elképesztően vaskos copfjával. Ha a fenti fotóra kattint, további képeket láthat valamennyi modellről, de azért nézzünk egy szolid képet CJ Sparxx Instájáról is a hecc kedvéért!

Rocsi Diaz

Rocsi Diaz nem (csak) modell-influenszer, hanem elsősorban tévés műsorvezető és színésznő, na de azért ezt a felkérést csak elfogadta ő is. Őrá egy egyrészes, szimmetrikus mintás fürdőruhát bíztak, ami nagyon bőkezűen van dekoltálva, ezért remekül áll hozzá a túlméretes nyaklánc, sőt, Diaz pár karperecet is hozzátett a szetthez.

Khloë Terae

Khloë Terae egy kandai modell, akit 2,3 millióan követnek az Instagramon. A modell sokat kampányol az autizmussal kapcsolatosan, de ezúttal pont nem volt semmi különösebb üzenete a megbízásának azon kívül, hogy mutassa meg, milyen jól áll neki ez a zöld alapszínű háromszögbikini, amit felül fodrok, alul gyöngyök díszítenek. Az Instagramnak hála, azt is meg tudjuk mutatni, hogy néz ki Terae, ha még bikini sincs rajta, csak egy harisnya.

Kristina Menissov

Egy sárga tónusú összeállítással folytatjuk, ez egy egyrészes fürdőruhából, valamint egy hosszú ujjú, palástszerű keleptusból áll, amit nagyon látványosan tud az ember maga után húzni a strandon lengedező forró szellőben. A jó nagy fülbevalóval kiegészített szettet bizonyos Kristina Menissov viselte a kifutón, az ő Instájáról az alábbi képet választottam ide bónusznak.

 Yilena Hernandez

Ki tetszett a legjobban?

Yilena Hernandezt hagytuk utoljára, aki eléggé kilóg a sorból, mert ő nem is úgy néz ki, mintha egy fürdőruha-bemutatón lenne, hanem inkább a Las Vegas-i showgirlök, vagy akár a riói karnevál hangulatát idézi. A rengeteg látványos kiegészítőtől, a tollaktól, fejdísztől alig látszik, hogy milyen fürdőruhát visel Hernandez, már ha ez tényleg egy fürdőruha, nemcsak egy olyan dressz, mint a Guccinál, amiben nem is szabad belemenni a vízbe. Borzasztó szexi, baromi látványos, a praktikumhoz semmi köze, és a modell bizonyára roppantmód élvezte, hogy így levetkőztették-felöltöztették. Ha többet szeretne látni Hernandezből, nézze meg az Instagramját, csak előtte szavazzon egyet a kedvünkért! Ki tetszett a legjobban?