Jópár napja kering ez a téma az interneten, ezúton is elnézést kérünk, ha önhöz már eljutott – igaz, az egész ügy egy olyan termékről szól, amit másfél éve mutatott be a Gucci luxusdivatház. Egy jókora logóval ellátott fürdőruháról van szó, amit jelenleg a Net-a-porter.com nevű oldalon 463,89 dollárért lehet beszerezni, ez a jelenlegi középárfolyammal számítva kb. 130 ezer forint. Hogy mire jó egy ilyen méregdrága fürdőruha? Hát pont ez a vicc az egészben: fürdésre például pont nem.

A borítóképnek használt screenshot erről a linkről készült, amely USA dollárban mutatja az árat, itt meg lehet nézni, hogy ugyanezt magyar vásárlóknak 320 euróért, azaz kb. százezer forintért kínálják. Vagyis inkább csak kínálták, merthogy annyira népszerű volt, hogy már nincs készleten, az összeset elkapkodták. A termékleírást azonban még mindig meg lehet nézni, ebben az utolsó előtti pont ezt tartalmazza:

Hogy a legjobbat hozza ki ebből a termékből, azt tanácsoljuk, hogy ne használja fürdésre.

Nem pontosan ugyanezt mondja a Gucci.com, a márka hivatalos oldalán ez áll a termékleírásban:

Az anyag természete miatt ez a fürdőruha nem érintkezhet klórral.

Azaz ebből úgy tűnik, hogy csak uszodába nem szabad menni vele, de a természetes vizeket, lehet, hogy bírni fogja a 80% poliamidból, 20% elasztánból készült termék. Na persze ezzel nem azt akarjuk mondani, hogy a Gucci különösebben bátorítaná, hogy fürdőruhájukat fürdőzésre használják a vásárlók, ugyanis ezt a darabot a következő szett részeként mutatták be a 2018-as ugynevezett resort kollekció bemutatóján tavaly májusban.

Hát ez a lány se úgy néz ki, mint aki éppen fürdeni indult, mindenesetre azt szívesen megkérdeznénk tőle, hogy milyen érzés a bőrnek és az intim testtájaknak, ha az ember farmer és bőrdzseki alá egy nejlonrucit vesz fel. Most már csak azt reméljük, hogy Khloé Kardashian előbb leellenőrizte, hogy a Gucci partedlit szabad-e gyereketetéshez használni! A témáért egyébként az Oddity Centralnak tartozunk hálával.