Tegnap már említettük Vasvári Vivient, de ma sem marad ki a Feleségek luxuskivitelben című reality sztárja a nyaralós instaposzt-összefoglalónkból, ugyanis újabb bikinis fotó érkezett, méghozzá egy reklámkampány részeként (a részletekért kattintson mindenki bátran az alábbi posztra). Az már a tegnapi bejelentkezésből is kiderült, hogy Vasvári jelenleg Spanyolországban üdül, de most már azt is tudjuk, hogy egészen konkrétan Marbellán élvezik a nyarat.

Lola szintén strandolt ma valahol, amint azt az alábbi fotó mutatja. Az énekesnő-műsorvezetőnő nem írja, hogy hol van pontosan, de valószínűleg nem Marbellán.

Osvárt Andrea visszatért Erdélyből, és viszont írja, hogy hol tölti a hétvégét: a Balatonon. A színésznő SUP-ozásról posztolt fotót.

A Wellhello szintén a Balatonon egy hajón adott ma koncertet, Fluor Tomi kettőt is posztolt a tóról, de nekem az alábbi harmadik, vonatos a kedvencem, úgyhogy ezt teszem ide. A Wellhello hivatalos Instáján is van róla kép, azért katt ide!

És ha mindez nem lett volna elég, akkor fantáziáljunk még egy sort arról, hogy Mihalik Enikő meztelenül fürdik a Balatonban az alábbi poszt segítségével. Sőt, Liptai Claudia szintén a Balcsin van, de ő vitorlázott egyet, és a hajó ütközőpárnáiban sikerült meglátnia R2D2-t a Csillagok háborújából. Kattintson ide Liptai posztjáért!